Produktet sikkerhedsdatablade

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) , et føderalt agentur med ansvar for alle sikkerheds- og sundhedslovgivning , forudsætter, at virksomheder for at holde sikkerhedsdatablade på fil for alle kemikalier

Sikkerhed på arbejdspladsen


Det antal én funktion for sikkerhedsdatablade er at give sikkerhed på arbejdspladsen . Disse plader liste sikkerhedsrisici , opbevaring specifikke , ingredienser , virkninger på miljøet , førstehjælp , og bortskaffelsesmetoder . De har også adresse håndtering og opbevaring og give lovpligtige oplysninger . Hvis det er en brandfarlig kemikalie , vil disse plader endda give brandbekæmpelse foranstaltninger.

Data Filplacering


Opretholdelse afdeling i en facilitet er normalt til opgave at opretholde en fil af sikkerhedsdatabladene . De er som regel placeret i et ringbind med alle andre virksomheder nød-og sikkerhedsdata . De er tilgængelige på internettet , men det er altid nødvendigt at holde papirkopier i tilfælde af en strømafbrydelse eller internet fiasko .

Indsamling Sikkerhedsdatablade


Det påhviler producenterne af kemiske produkter til at distribuere sikkerhedsdatablade til deres kunder . Indsamling af sådanne data sheets er blevet meget mindre kompliceret på grund af internettet . Mange gratis sites har ajourførte lister over alle kemikalier bare for at spørge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.