abs kost og træning for kvinder

Det tager hårdt arbejde og engagement for at få den type abs , som de fleste mennesker ønsker . Men en sund kost sammen med konsekvent og korrekt motion er en surefire måde at nå dit mål . Det mest vigtige ting at huske er at skabe en plan for dig selv at du vil være i stand til at opretholde . Det sværeste del om slankekure og arbejder ud er at gøre dem konsekvent . Således finde øvelser og fødevarer, som du nyder kan være nøglen til din succes

Kost


Selv om det virker ulogisk , at spise mindre er ikke den bedste måde til diæt . Faktisk er at spise små måltider oftere den bedste måde at fremskynde dit stofskifte og reducere fedt oplagring . Det anbefales, at du spiser 6 til 8 små måltider om dagen . Eksempler på små måltider omfatter en halv kalkun sandwich , eller en yoghurt og banan . Ved at spise små måltider , at din krop kan fordøje oftere , er du øger dit stofskifte , som nedbryder flere kalorier end gemme dem som fedt . Desuden skal hvert måltid være sunde . De fleste mennesker kender forskellen mellem sund og usund mad . Det er vigtigt at holde din valg af fødevarer så sunde som du kan uden at køre dig selv sindssyg . Derudover kan du bruge en lille måltid en uge til at tilfredsstille enhver trang og forhåbentlig som et resultat , holde dig på linje med resten af ugen .

aerob træning


Doing aerobe motion er en af de bedste måder til at brænde kalorier og fremskynde dit stofskifte . Det er vigtigt at deltage i aerobe øvelser mindst 3 gange om ugen . Aerob øvelse er enhver aktivitet , der fremskynder din puls og holder det op i en længere periode . Løb , cykling og svømning er alle eksempler på god aerobe øvelser . Hver øvelse skal begynde med en 5-minutters warm- up efterfulgt af en vanskelig , men statisk tempo i 20 til 40 minutter . Endelig bør du afslutte hver øvelse med en 5-minutters køle ned og strække med henblik på at forebygge muskelkramper og skade. Det anbefales, at du vælger en øvelse eller aktivitet, som du nyder at gøre . Således vil du ikke nødt til at tvinge dig selv til at opretholde din rutine .

styrketræning


Selvom aerobe motion forbrænder flere kalorier , er det vigtigt ikke at glemme modstand eller vægttræning . Styrkelse af muskelgrupper i din krop vil hjælpe med at opbygge muskler , som vil brænde fedt og fremskynde dit stofskifte . Selvom du skal fokusere på at styrke dine mavemuskler for at opnå den ønskede mål , er det vigtigt ikke at glemme resten af dine muskelgrupper . Styrketræning skal gøres 3 til 4 gange om ugen . Gør hver øvelse med meget lidt at ingen vægt , men holde gentagelser høj. Dette vil skabe lean , tone muskler . Sit-ups , traditionelle crunches , siddende snoninger og ben rejser er nogle af de bedste abdominal øvelser . Glem ikke , at hver AB øvelse understreger en bestemt del af din mave . Derfor er det vigtigt at variere din rutine til også at omfatte øvelser , der træner både din øvre og nedre mavemuskler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.