blå LED lys farer

Selv om nethinden af det menneskelige øje har mange indbyggede forsvar mod skadelige lys , såsom beskyttende kemikalier , er en risiko for permanente skader som følge af eksponering til blå LED lys

Identifikation


Lysdiode eller LED , er elektrisk energi, der udsendes som lys . Det er den type lys ses på et digitalt ur , displayet på en dvd -afspiller og selv tal på en mikrobølgeovn . Næsten alle elektroniske post , der skal vise bogstaver eller tal bruger lysdioder .

Skadelige virkninger


nethinden i det menneskelige øje ikke håndterer blåt lys godt . Læge Sliney af den amerikanske hær Center for Sundhedsfremme og Sygdomsforebyggelse i Maryland , at blåt lys sender en ekstremt intens signal til musklerne i øjet fortæller dem til at lukke ned . Dette kan forårsage alvorlig hovedpine og kvalme . Intense blå lys er også i stand til at forårsage permanent fotokemisk skade på øjet .

Forebyggelse /Solution


Ifølge makuladegeneration Support Foundation , forskellige kemikalier i øjnene , såsom xanthofylstriber , catalase og melanin beskytter mod skadelige LED blå lys skader . Linsen i øjet tager på en gullig nuance , som kroppen ældes , hvilket også modvirker disse skadelige virkninger . Dog kan da disse forsvar svækkes over tid, bedste fremgangsmåde er at undgå eksponering i første omgang.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.