definitionen af relativ potens

Udtrykket " relative potens " er hovedsagelig anvendes inden for farmakologi og toksikologi . Det er hovedsageligt synonymt med " potens ". I virkeligheden, i mange leksika udtrykket " relative styrke " er ikke engang brugt

Styrke


The National Institutes of Health definerer " potens " som en sammenligning af den kemiske aktivitet af teststoffet til en standard ( reference ) sammensatte om hvor en stor del allerede er kendt .

Relativ Styrke


Ifølge St. John 's University farmakologiske ordliste , "relative styrke "henviser til en sammenligning af de nødvendige mængder af to lægemidler --- en allerede standard ( reference ) stof og en nyere test stof --- til at producere den samme definerede virkning . Den nødvendige mængde af henvisningen stof divideres med den nødvendige mængde af test- stof at nå frem til forholdet styrke.Når sammenlignet via dosis-respons analyse , hvis en mindre mængde af et stof der er behov end den anden til at producere den samme effekt , er det første siges at have en højere potens .

Betydning


Disse analyser er vigtige i at hjælpe læger fastsætter effektive og sikker omtrentlige doser af et væld af lægemidler . Doseringen kan være omhyggeligt tilpasset senere til særlige ordning for den enkelte.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.