den bedste kost for at tabe sig hurtigt

Slankekure er den vigtigste ingrediens i ethvert vægttab program . Når det blandes med motion , kan dieting gøre underværker . Det er lige så vigtigt at skære ned på dine kalorier som det er at komme ind motion . Men før det bliver til en kost plan , skal du kende den mængde kalorier du tager og hvor meget du har brug for , og derefter kan du planlægge din kost i overensstemmelse hermed

Hvad skal spise


Du skal spise en masse ting , men på dette punkt , notere dette : Du skal spise mindre , men ofte . Spise små mængder fire gange om dagen er bedre end at spise det samlede samme beløb to eller tre gange om dagen . Spring et måltid sænker stofskiftet . Og holde op på denne vane vil sparke i " overlevelse mode " af din krop , som vil begynde at bevare fedtstoffer . Og hvis hvis du tror, du er ved at miste nogle vægt , pas på --- det er de muskler, du havde , og selvfølgelig en masse vand . Så lad os se på en liste over ting , der virkelig er god til slankekure :
• Frugt , grønt og korn : uforarbejdede fødevarer, er den mindst bidragyder til vægtøgning og hjælper meget, når man er ved at miste . Skift til sådanne fødevarer vil resultere i en masse at spise , men lidt vægtøgning , præcis hvad vi har brug
• Fiber : . Fiber fylder maven , langsommere fordøjelse og gør os til at føle fuld . Det er grunden til, at en hel-korn brød fylder os op hurtigere end en enkelt . Fiber også accelererer bevægelsen af fedtstoffer gennem vores fordøjelsessystem , og sørg for så lidt af det er absorberet som muligt . Forarbejdede fødevarer har normalt deres fiber skrællet væk , for eksempel kan raffineret korn blive til sukker lige så hurtigt som sukker selv . Derfor fiber hjælper også stabilisere blodsukkeret niveau .

Hvad man ikke skal spise


Der en masse ting, som vi kan styre, og en af dem er den mad , vi spiser .

Fedt : Hver 10 kg fedt har til at gå gennem 29 km ekstra blodkar til at blive fordøjet ordentligt . Tænk over dette . Dit hjerte har sandsynligvis til at gå gennem dette hver anden uge sammen med dine led , hvor fedtet sætter sig og forårsager slitage . For ikke at nævne den øgede blodtryk og kolesterol produktion i leveren, der chock ud arterier , der bidrager til hjerteanfald og slagtilfælde . Og hvad er mere og mere tydeligt , at ikke alle fedtstoffer er lige

Sukker : . Sukker er overalt , og det bliver forbrugt i et snuptag . Og det meste på steder , hvor du ikke søger , fx i din forarbejdede fødevarer , som brød eller ketchup eller endda i salatdressinger . Og pas på fedt-frie produkter , også ; sukker bruges ofte til at erstatte den fedt, der er taget ud . Fedtfri ikke nødvendigvis at betyde kalorieindhold -fri . Og husk , hvad du spiser , og ikke brænde, bliver gemt som fedt . Og en hurtig dosering af sukker medfører en insulin spike , og umiddelbart efter en insulin dråbe , som efterlader os med en følelse træt og sulten og trangen til mere sukkerholdige fødevarer .

Fødevarer Watch Out For


Det vigtigste er egentlig at læse etiketter . Mens en pakke kan reklamere kun så mange kalorier , skal du læse etiketten . For eksempel , mættet en Marie Callender 's Chicken Pot Pie , at det kun har 520 kalorier og 12 gram fedt . Dette lyder ikke dårligt for et måltid , indtil du læse etiketten . En portionsstørrelse er halvdelen af puljen pie . Så mens boksen siger 520 kalorier og 12 gm fedt , hvis du spiser det hele kagen , du får mere end en 1. 000 kalorier og 24 gram fedt .


Et populært favorit blandt folk, der prøver at træffe sunde valg af fødevarer er popcorn . Men mikrobølgepopcorn kan helt sabotere din indsats for at tabe sig . Tag et kig på Pop Secret 's Movie Theater Smør Popcorn Snack Størrelse Tasker . Hver pose har 9 gram dårlige fedt , hvoraf 6 er transfats .

Læs etiketterne af, hvad du spiser , være opmærksom på portionsstørrelse af hvert produkt . Se venligst ressource boksen nedenfor for " Kend din mad "-linket er det en tabel , som vil hjælpe dig med at holde dit valg af fødevarer i skak .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.