en god kost plan for at få vægten

De fleste mennesker er bekymrede over at tabe sig, men der er nogle mennesker , der ser efter muligheder for at tage på i vægt . De er ikke nødvendigvis ønsker at vokse federe . De er på udkig efter muskel vægt . Nogle af disse mennesker er bodybuildere og vægtløftere , men nogle er bare mennesker, der er unaturligt tynde og forsøger at se sundere . Her er nogle retningslinjer for at få vægt

Spis mere


Den nemmeste måde at få mere vægt er at spise flere kalorier , end du forbrænder . Så spiser mere og gøre mindre . Du ender blive fedt på den måde , men du vil have mindst taget på i vægt . Antages det, at er ikke, hvad du ønsker , skal du overveje, hvad du spiser og fokusere på aktiviteter , der vil maksimere fordelene ved dine ekstra kalorier .

Calorie-Dense Foods


Kig efter sunde fødevarer, der er kalorie rige . Disse fødevarer har en tendens til at have mere sukker og fedt , men de har også masser af vitaminer og næringsstoffer , din krop har brug for. Tørrede frugter og rødt kød falder ind under denne kategori . Oksekød , for eksempel , har masser af protein og vitaminer , men det er højere i fedt end kylling eller fisk .

Protein


Selvom Food and Drug Administration anbefaler kun 0,36 gram protein for hver pund kropsvægt , mest bodybuildere og vægtløftere forbruge mindst 1 gram og nogle gange så meget som 2 gram protein per pund . Bodybuildere er eksperter i at tage på i vægt uden fedt , så det bør være standard, hvis du også deltage i en anstrengende vægtløftning program . Protein er nødvendig for at bygge muskler , og de aminosyrer , der udgør protein er også nødvendige for at opretholde forskellige kropslige funktioner . Kød og mejeriprodukter er gode kilder til protein .

Kulhydrater


Kulhydrater giver kroppen energi, men du ønsker at få dit kulhydrater fra uraffineret kilder . Sukker er helt kulhydrater , men det er raffineret og giver din krop ingen reel fordel . Søge kulhydrater fra kartofler , hele korn brød , pasta og frugt .

Fedt

Fedt er kalorie-tætte ( mere end dobbelt så meget som protein eller kulhydrater ) . Opsøge monosaturated fedtstoffer , som findes i olivenolie , og flerumættede fedtstoffer som dem der findes i fisk og nødder .

spiser oftere

I stedet for at spise tre måltider om dagen , spise fem . Dette holder dig fra at skulle ting selv , som du forsøger at forbruge flere kalorier . Hvis du har fået at spise tre måltider om dagen og øge til fem uden at formindske størrelsen på de måltider , vil du blive spise flere kalorier .

Drinks

Du må ikke glemme, at der er kalorier i din drinks . Bland op protein shakes og drikke sødmælk . Blande frugtsaft og skabe smoothies . Undgå kaffe , te og diæt sodavand , som har få kalorier .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.