farer forbundet med stevia

Stevia ( steviosid ) er et naturlægemiddel plante i solsikke familien , der giver en sød smag . Den vokser vildt i form af en busk i nogle dele af Paraguay og Brasilien . Den brede offentlighed som regel anvender stevia sødestof --- men ikke føderalt godkendt til denne anvendelse . Stevia er ofte pakket som andre kunstige sødestoffer og forbruges i Sydkorea , Kina , Europa , Australien og Nord -og Sydamerika . Stevia kan være farligt hvis den ikke bruges i moderate mængder .

FDA Klassificering


En mutagenicitetsundersøgelse gennemføres via Food and Drug Administration ( FDA ) i 1991 blokerede import og salg af stevia i USA . Fejl blev konstateret i den oprindelige undersøgelse og i september 1995 , revideret FDA import indberetningen . Revisionen anførte opført stevia som en ikke-godkendt tilsætningsstof , der kan bruges som et kosttilskud , men ikke sødestof .

Generelle bivirkninger


Stevia kan fremkalde ubehagelige , men kortvarig bivirkninger som svimmelhed , muskelsmerter , følelsesløshed , kvalme , gas og oppustethed . Disse symptomer viser sig , hvis stevia bruges mere end en gang om dagen .

Reproduktiv Side Effects


Europæiske forskere har fundet steviosid kan forårsage uønskede virkninger på det reproduktive system . I løbet af en to-årigt studie blev hanrotter fodret høje doser af steviosid , og sædproduktionen var reduceret betydeligt, med vægten af skelsættende vesciles også faldende . I samme undersøgelse var kvinder hamstere fodret høje doser af et steviosid derivat , steviol . I løbet af denne tid født unger var færre i antal og mindre i størrelse . Denne undersøgelse har ikke været udført med voksne og kun præsenterer resultaterne i gnavere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.