høj - protein , lav - kalorie kost for bodybuildere

Kulhydrater er en kompleks form for sukker . De er endda fundet i grøntsager . Selv om næsten hver eneste fødevare indeholder nogle ( eller en masse ) kalorier , bodybuildere vælger ofte en høj-protein kost . Jo mindre kulhydrater du spiser , jo mindre insulin er produceret af dit system . Hvis din krop ikke kan finde nogen kulhydrater at brænde , det brænder fedt . Hvis en person er på en høj-protein kost , kan kalorier fra protein blive taget i større mængder , hvis de fleste kulhydrater er elimineret

Ulemper ved . en low-carb eller lavt kalorieindhold Diet


Nogle modstand mod lav-carb diæter findes . Folk er bekymret over, at : .

• Mange protein-fyldt og fed kost er en meget mættet fedt , og det kan øge kolesteroltal
• Fuldkorn kan sænke blodtryk , og derfor kan kostvaner uden at kornet øge blodtrykket
• En masse ekstra protein i din kost kan medføre tab af calcium og føre til osteoporose
• Lav .-carb diæter kan give hovedpine , diarré og forstoppelse .
• Efterhånden som din hjerne har brug glucose til at fungere ordentligt , kan kost med lidt sukker eller kulhydrater gør din hjerne fungerer på et lavere niveau .
• På en low-carb diæt , fordi den diuretiske effekt kan forårsage en person til at tabe sig hurtigt , kan han få den tilbage når det er slukket kosten .

På denne type kost, kan en person føler sig mæt , men mangler energi . Han kan så lide af hovedpine og træthed . På den anden side , siger tilhængere af denne type diæt , at det er kroppens måde at justere , og at der efter et stykke tid , alt fungerer fint.

Fordele ved en low-carb diæt


Lav-carb diæter resultere i en hurtigere vægttab end fastende . De hjælper kroppen at opretholde en normal stofskifte , mens brændende fedt . Bodybuildere som disse former for kost , fordi de efterlader masser af plads for ekstra protein indtag .

Sådan kommer du i gang


Drik masser af vand , fordi forstoppelse kan forekomme i første omgang. Tage kosttilskud , herunder fiber , ikke spiser nogen kager eller sukker , undgå koffein og mere end 30g carbs en dag , undgå mættet fedt , brug en carb tæller og motion

De fleste af os har været . tidskrævende store mængder kulhydrater hele vores liv . Når din krop har justeret , selv om det har taget et stykke tid , vil fordelene sandsynligvis opvejer ulemperne. Som med alle ændringer i kosten , begynder langsomt , justere hvis det er nødvendigt , og se dine reaktioner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.