hvordan er vand, der stilles sikkert til hjemmebrug ?

I gennemsnit bruger de fleste amerikanere omkring 100 liter vand om dagen , de fleste af dem for at skylle toilet-og badefaciliteter . Vandforsyningen holdes rent og sikkert til hjemmebrug af en række filtrering og kemisk behandling processer

Vand Kilder


De fleste af befolkningen er tilsluttet rørene fra en offentlig vandforsyning . Offentlige vand sikkerheden reguleres af Environmental Protection Agency . Befolkningen i landdistrikterne giver deres egne vand ved at bore private brønde . Deres vand er naturligt filtreres af underjordiske klipper , grus og sand , hvilket gør det sikkert at drikke .

Filtration


Offentlige vand løbe igennem et rensningsanlæg for rensning . Det går gennem en række skærmbilleder for at fjerne de største debris. Så er det passerer gennem finere skærme til at fjerne mindre partikler . Derefter bevæger sig langsomt gennem en presedimentation bassin , så fint sand og dynd at bosætte .

Sediment Fjernelse


Efter filtrering er en flydende kemiske koaguleringsmiddel indeholder positive ioner tilsættes vandet ved et flash-mix processen , og Vandet er langsomt omrøres i en stort bassin . Negativt ladede partikler i suspension er tiltrukket af ioner , og de synker til bunds , når de bliver tungere . Vandet filtreres gennem antracit kul , grus og sand . Bagefter er klor og fluor tilsættes producere drikkevand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.