hvordan man bruger ernæring kost og bodybuilding at tage på i vægt

De fleste mennesker går til gymnastik for at tabe sig . Men vidste du , at du kan gøre det stik modsatte ? . Ja, du kan med lidt hjælp fra en ernærings-baseret kost og nogle bodybuilding
. 1 .
En ernærings-baseret kost er ikke sammensat af junk eller fedtet mad . Hvad du skal gøre er at spille det smart ved at spise produkter, der indeholder sunde fedtstoffer som omega 3 fedtsyrer, som er almindeligt forekommende i hør , tun , laks og valnødder . Du vil også behovet for at øge dit protein indtag fra ting som magert kød , nødder , fjerkræ produkter , bælgfrugter og frø . Oven i alt dette , vil du også brug for kulhydrater , der kan findes i frugt , grøntsager og fuldkorn . En anden ting du bliver nødt til at gøre, er spise 05:55 mindre måltider om dagen i stedet for at spise tre store.
2 .
at tage på i vægt , der arbejder ud er lige så vigtig som din kost . Styrketræning styrker musklerne i din krop til at arbejde hårdere og som et resultat øger din muskel størrelse . Nogle eksempler er aerobic , cykling , løb og vægtløftning . Bare husk at give dig selv tilstrækkelig hvile i mellem løfte dage , vil dette hjælpe dine muskler vokse .

3 .
Når du har nået din idealvægt handler det om at bevare det . Du er nødt til at se dit kalorieindtag . Det handler om portion kontrol . At tage på i vægt ikke spiser fed , usunde fødevarer . Glem ikke at bo hydrated. This er vigtigt at være sund , og vedligeholdelse af muskelvækst . Koffein, alkohol , sukker drikkevarer , og energidrikke bør undgås .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.