hvordan man får en SIXPACK gennem kost og motion

For at få SIXPACK abs du får brug for en kombination af kost og ernæring samt en ærlig livsstil analyse .
Udfordringen er at få kroppen tabe fedt ( moderat svære del ) samt forebygge ting, der ville have det til at bevare fedt ( hårde del )

Du skal bruge:
En ven til holde dig ærlig .
En træningsbold .
En dagbog til at holde styr på dine fødeindtagelse .
Et ærligt blik på dit daglige motionsvaner


1
Analyser din kost-. fjerne noget , som ikke eksisterede for 1000 år siden-hvis man ser på et billede af din store-bedstefar vil du finde de var relativt magert .
Tag en lektion fra ol ' granpappy og få til at spise som de gjorde i de gode gamle dage . Jo mindre unaturlige ting , du gemmer i din krop , desto lettere vil det være i stand til at forbrænde fedt . Forarbejdede fødevarer er sværere for kroppen at fordøje og omdanne til energi , skabe et trægt system , der bevarer fedt i stedet for let taber det .
Brug kammerat nettet og fortælle din ven til at give dig en Olfert , hvis de se dig spise noget unaturligt
2
Analyser dit daglige og ugentlige aktiviteter-. Hvor meget ved du sidder i løbet af dagen ? Har du virkelig virkelig regne ud, at ofte ?
Hvor meget fedt kan du brænde , hvis du gik til gymnastik en anden dag om ugen ? Hvis du sov bedre ville have mere energi til træning ?
Hvis det betød du var nødt til at gå glip af en episode af den nye sæson af པ ' ville det være ok ? Spørg dig selv : Vil Jack Bauer snarere du har set den episode eller havde en SIXPACK

3 ? .
Få en workout video /se nogle træningsprogrammer online . Brug Fitball til at gøre nogle ab øvelser , men også for at gøre stående ab øvelser .
Du stort set ikke kan gå ned ad gaden uden at se en million ' hot abs går "programmer-de er alle meget ens , hvad de virkelig brug for, er din albue fedt ( eller i dette tilfælde , jeg formoder, de kræve, at Deres 'AB fedt ". . . selv om dette ikke lyder helt så krydrede eller anden måde )
Tag træning og gør det . Gør det til at mislykkes , og sørg for at du gør det næste ab specifikke træning mindst 3-4 gange om ugen .
Doing situps er ikke så vigtig som ernæring og livsstil del-fitnesscentre er fuld af mange mennesker med vaskebræt maver . . . de bare har nogle vasketøj at tage sig af .
4 .
De sidste 5 pounds vil blive hårdest. Sæt en 6 ugers frist til at koncentrere alle dine anstrengelser , så du kan trænge igennem . . . Der er en grund til, at ikke mange mennesker har seks pack abs , og det er fordi gennemsnitlige folk har en tendens til at give gennemsnit indsats . Må ikke være gennemsnit-være seks pack fyr ! Eller bare få en af disse t-shirts .

gode råd og advarsler • Spørg din ven til at holde minde dig, hvorfor du ønsker dette. Dont lad dem fortælle dig ned .
 • Gør det ikke abs hver dag . Husk at du ikke kan få øje reducere , så gør dit mål til at brænde så meget total fedt , hver gang du træner .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.