hvordan man kan drage fordel af Jennifer Love Hewitt ’s berømthed kost hemmeligheder

Efter en badedragt dække skudt på People magazine , der viste Jennifer Love Hewitt bærer rundt på et par ekstra pounds , har den kendte formået at tabe eighteen pounds i ti uger gennem skiftende hendes kost og motionsvaner . Ikke alene Jennifer Love Hewitt se fantastisk , hun også rapporter fået det bedre , da vedtagelse af en sund livsstil . Hvad kan vi lære af Jennifer Love Hewitt berømthed kost hemmeligheder , og hvordan kan det hjælpe dig tabe sig? Her er hvad du behøver at vide
1 .
Ifølge hendes personlige træner , Jennifer Love Hewitt forbruger mellem 1500 og 1800 kalorier om dagen . Hun spiser en kost , der er forholdsvis høj i protein, herunder lean kalkun , ristede kylling , hytteost , fedtfattig yoghurt , og fisk sammen med fuldkorn og grøntsager . I stedet for mellemmåltider om tomme kulhydrater , har hun hele korn og frugt snacks til at holde hende energiniveauet højt , og hendes kalorieindhold tælle lav . Hun undgår at spise senere på aftenen .
2 .
For en person med Jennifer Love Hewitt 's bygge , hun synes at være tidskrævende en optimal antal kalorier for en vellykket vægttab . Nogle kvinder begår den fejl at begrænse kalorier alt forårsager deres stofskifte til at bremse , hvilket gør vægttab endnu sværere . Nøglen til en vellykket vægttab er at spise mindre kalorieindhold , næringsrig mad , i modsætning til usunde forarbejdede fødevarer . Spise høj kvalitet protein hele dagen bidrager til at fremme en følelse af fylde og holder blodsukkeret stabilt , som kan bidrage til at mindske risikoen for binging . Selvom der er ingen bevis for, at spise senere på dagen øger risikoen for vægtøgning ( en kalorie er en kalorie ) , begrænser kalorier senere i dag , kan resultere i en generelt lavere kalorieindhold forbrug .

3 .

Jennifer Love Hewitt har held til at integrere motion ind i hendes livsstil , ved at udøve en time om dagen flere dage om ugen . Hun kombinerer hjerte-kar- øvelser, herunder hopper roping , der kører på løbebånd , svømning , eller rulleskøjteløb med 45 minutter af Toning øvelser med femten til atten pound håndvægte for resistens . Hun har heller lunges og spark til underkroppen toning .
4 .
Dette er en plan , der vil give resultater for næsten alle , der ønsker at komme i form og tabe sig . Kombinationen af hjerte til at forbrænde fedt og vægttræning til tone og opbygge muskelmassen danne grundlag for en sund , langsigtet tilgang til motion . Ved at bygge lean body mass , vil Jennifer 's metabolisme være optimeret så hende til at forbrænde fedt på højeste niveau , selv når hun ikke udøver . En anden effektiv strategi er at indarbejde interval træning ind i hendes rutine ved skiftevis korte byger af cardio med sæt styrketræning . Dette øger puls og fedtforbrænding potentiale til endnu højere niveau, der fortsætter selv efter fitness session er afsluttet . Det er også en positivt, at hun indarbejder nogle øvelser hun nyder såsom rulleskøjter . Dette gør det nemmere at holde fast i en fitness rutine .

5 .
Jennifer Love Hewitt 's berømthed kost hemmeligheder illustrere betydningen af at forpligte sig til en velafbalanceret kost og fitness program for vægttab . I stedet for at bruge ekstreme , usunde foranstaltninger til at tabe sig , har hun valgt en plan , der er brugbar for livet . Plus , det synes at virke for hende . Ville det arbejde for dig ?


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.