hvordan man kan følge den Kate Hudson kost for at tabe barnet vægt

Du har sikkert spekuleret på, hvordan bane modeller og Hollywood-berømtheder kan kaste pounds og inches så hurtigt efter at have en baby . Du kan være fristet til at synes, at det er relateret til genetik , men sandheden er, at det tager intet mindre end beslutsomhed og hårdt arbejde . Succes afhænger også af disciplin . For at tabe sig , skal du følge en ordentlig kostplan og motion regelmæssigt . Find ud af hvordan du kan droppe de ekstra pounds og ligne en filmstjerne også . Lær, hvordan du følge Kate Hudson kost for at tabe barnet vægt med disse trin .

Følg Kate Hudson kostplan at tabe Baby Vægt


1 .
Reducer dit samlede daglige kalorieindtag . Kate Hudson kost opfordrede til kun 1500 kalorier hver dag . ( Bemærk , at denne begrænsning ikke kan være tilrådeligt for dig , hvis du ammer , dog . Så justere dit kalorieindtag i overensstemmelse hermed og under tilsyn af din fødselslæge . )
to .
Følg en kost rig på masser af magert protein , såsom kylling , kalkun , fisk og soja produkter, såsom tofu .

3 .
Reducer dit indtag af kulhydrater . Hvis du har brug for flere kulhydrater end Kate Hudson kost opfordrer til , så planen på omkring 40 procent af din kost , der kommer fra lav glykæmisk kulhydrater , såsom frisk frugt , grøntsager og bælgfrugter ( bønner ) .
4 .

Husk, at din krop har brug for essentielle fedtsyrer til at fungere ordentligt . Gode naturlige kilder er fisk , olivenolie , nødder og frø .

5 .
Træd på løbebåndet og starte pumpe jern . Kate Hudson 's baby vægttab Kampagnen omfattede 3 til 4 timers intensiv daglig træning .
6 .
Overvej at deltage i en gym eller sundhed klub , hvor en personlig træner kan designe en workout program , der opfylder dine individuelle behov og mål dine specifikke mål for vægttab .

Tips og Advarsler • Der var masser af motivation bag Kate Hudson 's ønske om at hurtigt at tabe de 60 pounds af baby vægt hun fik under sin graviditet . Hun var under kontrakt til at begynde at filme " Raising Helen ". Blot fire måneder efter hendes søn , Ryan , blev født , Kate Hudson 's tal var tilbage til at være så slank og tonet som det var før graviditeten .
 • Din krop har netop været igennem en utrolig mængde af fysisk stress for at producere et mirakel er kendt som en baby . Medmindre nogen betaler dig millioner af dollars til stjerne i en større film , tage den nødvendige tid til at inddrive fra leveringen og obligationer med din baby først . Barnet vægt kan vente .
 • Tal med din læge, før de indleder en intens vægttab program , herunder Kate Hudson 's metode for at miste baby vægt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.