hvordan man kan reducere kemisk forurening

Den eneste måde at reducere kemisk forurening er at finde kilden og befri dine omgivelser for det . Det første skridt er at se på dine umiddelbare hjemlige omgivelser . Selv om love er under forandring, med indførelsen af de giftige stoffer Control Act i 2010 , er faren for husstanden toksiner stadig en prioritet for de fleste stræber efter at beskytte deres families helbred

Du skal bruge: .
Kemisk ordbog
Internetadgang .
Notesblok .
Farvede markører .

Lokalisering kemiske forureninger


1 .
at kortlægge de enkelte steder, hvor rengøring kemikalier holdes (for eksempel, under køkkenvasken Under håndvasken , i kosteskab , i garagen og på lager skure ) . Brug en notesblok til listen hver af disse steder ; . bruge separate sider og listen i enkelt kolonne , så du har masser af plads til at tage noter i den modsatte kolonne om, hvad du finder i hvert sted
2

Skriv ned produkterne i hvert sted , du har noteret . Under produktnavnet . liste indholdet af produktet De farligste kemikalier er ikke altid i toppen , men de er som regel angivet blandt de " aktive ingredienser . " Hvis der er fare for advarsel , skal du sørge for at skrive , at under produktnavnet . .

3
Skriv ned værelserne i dit hus på separate sider i din notesblok , omfatter garager , oplagring skure og haveskure , selv om disse ikke er tilsluttet til dit hus
.
4 .
Liste alt, hvad du finder i værelser på hver af siderne er oprettet i trin 3 , og optage hvad de er lavet med . I køkkenet , omfatter gryder og pander , kaffemaskinen og foodprocessor . I soveværelserne , se på etiketterne på madrasser , i stuen , se på sofa og stol tags . Hvis en vare ikke har en kode , skal du notere det, så du kan følge op senere .

5 .
Kig op alle de kemikalier, du har fundet i en kemisk ordbog . I kolonnen modsat de ingredienser , skriver kemikalier du mistænker for at have forurenende stoffer fra hvad du finder i ordbogen . Fremhæv stand-alone kemikalier, der er mistænkelige .
6 .
Brug de farvede markører til at markere kemikalier eller produkter, i en farve , hvis du bruger dem i umiddelbar nærhed . For eksempel , hvis du bruger et produkt med klorvand på toilettet , og et produkt , der indeholder ammoniak på badeværelset mærket dem begge i blå . .
7

Brug markører igen for at matche det kemiske produkt med møbler , gulve , og så videre at du bruger produktet på , for eksempel materiale sofa og stof renere kan fremhæves i grøn . Hvis du vil medtage et andet produkt , såsom kæledyr lugt eliminator sprayes på en sofa , mærke det i samme farve, som du gjorde i sofaen og stoffet renere .

Udryddelse kemiske forureninger


1 .
Særlige poster efter farve på en ny side . Enten note farven eller skriv emner eller kemikalier i denne farve , så du kan referere tilbage til den kemiske kombination i din Internet søgning .
2 .
Brug internettet til at forske i giftighed ved hvert enkelt kemikalie , eller kombination, som du sikkert har bemærket . Til møbler , gå til producentens hjemmeside for at få rengøring instruktioner og opnå yderligere indsigt . Nogle gange vores egen rengøring vaner fremkalde kemisk forurening, som ellers ikke ville være et problem , og nogle gange produktet simpelthen ikke være i et hjem . Lav en note af producentens anbefalinger.
3 .
sætte et flueben ud for hvert kemisk eller en kombination af kemikalier , som du har brug for at slippe af med . Gå tilbage til internettet til forskning alternative metoder til varetagelse af den samme ting ( rengøring sofaen , for eksempel ) i en kemisk neutral måde .

gode råd og advarsler


 • Ikke alle alternativer kommer til at være tilfredsstillende . stedet for at gå tilbage til de forurenende efter de første forsøg med noget andet , kigge efter endnu en alternativ

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.