hvordan man kan slå rygning cravings

Styring af cravings , der er forbundet med dit forsøg på at stoppe med at ryge , er nøglen til succes at overvinde din afhængighed . Forbered dig til at tage denne udfordring med en veldesignet plan for succes , samt en plan for at imødegå de potentielle slip-ups , som du måtte have . Du er din egen bedste motivator med samme beføjelse til at motivere dig selv mod succes eller fiasko , men din stop- ryge plan kan være din stærkeste allierede i din kamp for at sparke vane

Du skal bruge: .
Kalender
Leverancer baseret på præferencer .


1 .
Forbered en levering af alternativer . Basere disse alternativer på din personlige smag , men sørg for at have en betydelig levering til din rådighed . Undgå at bruge fødevarer alternativer , fordi dette kan føre til yderligere sundhedsmæssige problemer i fremtiden . Sukkerfrit tyggegummi er en klassiker mulighed for et alternativ. Vand eller sort kaffe er andre muligheder , som kan hjælpe dig uden om din trang uden at tilføje til dit kalorieindtag . Brug af en slukket cigaret som en erstatning for rygning er en mindre konventionel mulighed , men du kan finde det nyttigt. En slukket cigaret kan holdes på samme måde som en tændt cigaret , og du kan ånde igennem det , hjælper dig med at overvinde den stærkeste trang. Sørg for, at du fjerner din lightere fra armslængdeprincippet til at beskytte dig selv mod ubevidst lys det .

2 .
Design en streng fitness træning og holde sig til det . Plan om at udføre denne træning i perioder med din dag , når du normalt ville nå til en cigaret . Basere denne træning på din fitness plan, men skubbe sig selv . Håndtering af dine mere kraftfuld trangen gange med en træning vil træne din krop til at søge motion som en erstatning for rygning . Derudover vil en streng træning udfordre dine nuværende fitness niveau og giver dig mulighed for at føle fysisk forgreninger at vende tilbage til rygning . Skulle du ryger en cigaret , vil du føle dens virkninger på kroppen i løbet af din næste træning .
3 .
Placer en kalender på væggen og markere den første dag, du stoppe med at ryge samt som en stor varemærke for hver dag , når man afstår fra at ryge . Denne kalender er noget, du kan se på hver dag for at se din succes-målt mærker og plads på din væg . Motivere dig selv ved at se dine målte succes . Din kalender erstatninger senere cravings med motivation som den tid , du tilbringer uden rygning øger .
4 .

Plan for din slip-ups . Disse øjeblikke af svaghed er ikke et tegn på fiasko, og du kan forberede en handlingsplan for, hvornår disse øjeblikke ankommer . Tilgiv dig selv for din slip-up og holde det i perspektiv . En slip-up er netop dette, og din reaktion på det er mere væsentligt at din eventuelle succes . Vend tilbage til din nonsmoking livsstil uden forsinkelse og forberede din erstatninger for de næste trang .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.