hvordan man kan spise en sund kost for atleter

En øvelse fysiolog forklarer , hvordan man spiser en sund kost for atleter . Lær hvad man skal spise, hvor meget spise og hvornår man skal spise for at optimere din træning og træning resultater . Liget af en atlet har særlige krav, som kræver særlig rådgivning om , hvad der gør en sund kost for dem
1 .
Gør grundlaget for din kost komplekse kulhydrater . Din hjerne , nervesystem og hver celle i din krop afhænger kulhydrater som det første sted at få hurtig brændstof . Dette er især tilfældet i uddannelse eller mens du spiller din sport . De fleste mennesker behøver kun 50 % af deres kalorier kommer fra kulhydrater . En sund kost for atleter kræver , at 60 % af den samlede daglige kalorier kommer fra kulhydrater .
2 .
Gør halv din kerner hele korn . Af , at 60 % dagligt kalorieforbrug portion , halv i det mindste bør komme fra komplekse kulhydrater . Spring hvidt mel og sukker og gå efter hele hvede pasta , brune ris , hele hvede brød og hele havre . Hvis du kun spiser raffinerede kulhydrater , vil du ikke være i stand til at regulere blodsukkeret , som er det første sted din krop går til en hurtig brændstof kilde .

3 .
Hydrate selv rundt ur og rehydrere selv under og efter træning . Dette er et kritisk aspekt af en sund kost for atleter . Under intens træning , gå til Gatorade eller Powerade at rehydrere dig selv. Disse sportsdrikke har optimale ratio mellem kulhydrater og elektrolytter , som gør disse ingredienser lettere bruges af din krop . Når du ikke er undervisning, vil vandet klare opgaven fint .
4 .
spiser nok kalorier . Overveje at få en konsultation hos en registreret diætist og /eller motion fysiolog at finde ud af, præcis hvor mange kalorier forbrænder din krop i hvile og under arbejde . Hvis du laver noget styrketræning , husk , at din krop i væsentlig grad vil rampe op dets metabolisme under træning og i mange timer bagefter . Invester i metaboliske undersøgelser fra en uddannet professionel til at finde ud af din krops unikke kalorieindhold-brænding niveau i hvile og træning . Der er ingen one-size-fits-all løsning på , hvad der er en sund kost for atleter . Det afhænger af din krop .
5 .

Find lavt fedtindhold kilder af magert protein og indarbejde dem i dine måltider og snacks . Æggehvider , tør kornprodukter , der er beriget med sojaprotein , fjerkræ bryster og fedtfattigt jordnøddesmør gøre store kilder for at give din krop hvad den har brug for at opbygge muskler . Dette er en kritisk del af en sund kost for atleter at styrke træne mere end to til tre gange om ugen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.