hvordan man kan supplere din kost til Wieght uddannelse

På et tidspunkt i din vægt uddannelse vil du komme på tværs af uundgåelige spørgsmål : at sup eller ikke sup . . . Det er hårdt , det virkelig er. Her er hvad jeg har lært og oplevet og undersøgt. Tag det som du har lyst

Du skal bruge: .
Pay Pal konto
. . internetadgang


1

Først lader stille spørgsmålet : Har du brug for kosttilskud ? Jep . Flade ud . . . yeah , du gør. På et tidspunkt din enten gå til undtagen placere dine på i din træning som hvor du vil for evigt ophold, eller du vil tage et godt langt blik på din kost og beslutter at tage det næste skridt . At tilføje kosttilskud .
2 .
nu , hvad der præcist er , vi taler om her ? Steroider ? Nej, aldrig . First off, vil det eller ej , det er ulovligt . Det holder den samme straf , som om du havde et pund meth på dig . Kort sagt, ikke det værd . Helt ærligt , der er en masse snak om steroider og hvad de kan og ikke kan gøre . Jeg kan ikke bruge dem , jeg er nødt til at bevise det regelmæssigt . Og hvis jeg er nødt til stenene til at fortælle børnene at holde sig væk fra narkotika , jeg har først med et godt eksempel , ikke med en nål stikker ud af min røv .
3 .
Der er tild af lort derude , og alle af dem siger, at de kan pakke det på " ligesom roids " . Hvis du mener at hype , odds er du mener , at en pille kan vokse din penis også . Lad os sætte det lige . Der er intet på markedet, der konkurrerer med anabolske steroider . Så du skal ikke tro det . Noget af det .

4 .
Så hvad skal vi så gøre . Der er tre væsentlige hæfteklammer til din supplement arsenal , at du skal virkelig ikke være foruden. Første og fremmest de fleste du har brug for en god multivitamin . Overvej dette , en god multi er sjældent en enkelt pille . Ikke siger det ikke eksisterer , kun at det er temmelig sjældent . Grundene til at tilføje en multi til dit arsenal er for store til igennem i her . Slå det op . Personligt bruger jeg Animal Pak .
5 .
andet , skal du supplere din protein . Når du får seriøs omkring din træning , er du nødt til at seriøst se på dit indtag . Du er nødt omkring 1,5 til 2 gram protein pr pund kropsvægt . Nu, ikke mange mennesker kan lægge ned fem æggehvider , fem dåser af tun og en hel kylling på en dag . Jeg kan ikke . . . Men jeg kan piske op to 52 gram protein shakes , en dåse tun og to kyllingebryster på en dag . Ingen problem. Det er meningen at hjælpe dig alt hvad du behøver , så brug den med omtanke . Jeg bruger ON, i £ 10 pakker .
6 .

endelig har vi en kreatin \ nitrogenoxid før \ post workout supplement . Er det nødvendigt , nej. Ja, hvorfor tage det ? Helt ærligt , er der flere gode grunde til at tage disse sups i combo . Først , de virkelig arbejde . for nyttiggørelse, og at ekstra lille skub det er awesome . Hvis du tager det her , du har brug for vand . Masser og masser af vand . I en nøddeskal NOS åbner din kar veje , og kreatin leverer mere vand , hurtigere , til din muskelvæv , der giver mulighed for vedvarende energi og hurtigere helbredelse . Jeg bruger Universal Animal Pump . Jeg har brugt BNC NO-Xplode . . . ikke meget for det . Anvendes også NOX-CG3 ved xyience . . . gode ting slags pebret selv .
7 .
Helt ærligt , det billigste jeg nogensinde har fundet for sups er online og fra denne side .
http://www . bodybuilding. com /butik /index. html
og du kan læse masser af reveiws på kosttilskud din nysgerrig her :
http://www . fitflex. com /supplere-goals. html
Et glimrende protein shake udgivet af AnissaMarie .

gode råd og advarsler


 • Må ikke tage mine eller andres ord for noget , som du gør med din krop . Det er for dyrebar en ting for blind tillid . Forskning alt før du tager det . Vide, hvad du er allergisk over for , og hvad du kan \ ikke kan tage , hvis den medicin .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.