hvordan man kan tabe sig hurtigt på en kost plan

Når det kommer til bærer rundt på uønsket pounds , virkeligheden om, hvordan de kom der kan være noget , som du ikke ønsker at beskæftige sig med . Nu handler det om , hvad du gør ved situationen . Kom vægten ned hurtigt i en tid, stykket kan nogle gange tage præcedens over alle andre midlertidige forhold . Husk, at det er muligt at tabe sig hurtigt på en kost plan , især i første omgang. Men , langsom og støt vinder i sidste ende . Må ikke tabe modet , når du går efter det lange træk i kosten race .
1
Få på dine fødder . . Du bør ikke skære alt for mange kalorier , når du starter en diæt , og du ikke ønsker selv at føle afsavn. Afsavn kan føre til alvorlige spiseforstyrrelser eller senere ud af kontrol binges . Walking er en fantastisk måde at få dig på rette vej .
2 .
Drik masser af vand . Det er nødvendigt at din krops daglige funktioner . De fleste af vores levende kroppe er i virkeligheden består af vand . Ud over de fordele for alle , også vand renser dit system . Holde hydreret kan også hjælpe til at undgå slappe hud , der kan opstå, hvis du taber dig for hurtigt, for din hud til at tilpasse som pounds farten.

3 .
Brug hud opstrammende lotion . Dette er vigtigt at hjælpe huden tilpasse sig til dit hurtige vægttab . Hvis du tabe sig hurtigt uden at drikke masser af vand og slathering på lotion , kan din hud være dehydreret , og kan forblive sagging selv efter du tabe . Det behøver ikke at være tilfældet . Hvis du opdager dette sker , bremse vægttab en smule .
4 .
Tag en diæt supplement , der er godkendt af FDA . Spild ikke din tid med ting , der ikke FDA godkendt . Det kunne risikere dit helbred , og det sandsynligt er ikke så effektiv som noget undersøges af eksperter .
5 .

Prøv nogle detox te eller gøre et kolon rense . Under nogle kolon renser meget, der kan fjernes , hvilket fører til øjeblikkelig vægttab , som du har båret i form af affald .
6 .
Hold aktive . Det bedste, du kan gøre for dit vægttab bestræbelse er at holde dit sind og krop travlt . Tag en yoga eller Pilates klasse til at styrke dine muskler og din motivation . En dans klasse på en lokal studie eller Community College er en sjov måde at komme i motion . Tag en sport du kan lide at se , og se hvor meget sjovere det kan være at få ind på den sag . Vandretur lokale stier , og komme i kontakt med den åndelige side af fitness .
7 .
Stick til kost planen . Det lyder som en given , men nogle forsøger at snyde systemet ved at gøre " udskiftninger " lige kalorier eller fedt . Gør det ikke det. Planer er formuleret som de er for en meget god grund . Klistrer til en etableret , forskning planlægge ups dine chancer for succes .

gode råd og advarsler


 • Kontakt din læge , før du begynder enhver øvelse rutine eller vægttab program .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.