hvordan man kan udvikle magert muskler gennem bodybuilding : kost tips

At opbygge vægten af muskler , er en regelmæssig træning bare en forudsætning . Den anden vigtige ting er kosten du følger , hvilket er meget afgørende . Træning hjælper kroppen med at opbygge væv i musklerne. Men uden ordentlig kost og oplagring af protein , vil kroppen ikke har i besiddelse af tilstrækkelige bygning barer til at gøre det muligt .
Derfor er det vigtigt, at du følger en diæt velegnet til at hjælpe dig med at opbygge muskler , og få en muskuløs look . Hvad der følger her er nogle tips til at hjælpe dig gøre dette muligt :

Du skal bruge:
Kost Retningslinjer for Bodybuilding . .


1
Bodybuilding Diet Tip # 1-Magert kød : Dette mad er meget højt på protein , og en grundlæggende for at øge muskler . Kød som streak og mad højt på protein er fulgt af mange dygtige bodybuildere , fordi det tager så længe et årti . Men , af indlysende grunde , undgå fedt

2
Bodybuilding Diet Tip # 2-Fødevarer rige på fiber : . Fiber er berømt for dem, der ønsker at slippe af med overskydende vægt . Det hjælper kroppen undgå absorption af overdreven fedt . Det er også hjælper kroppen til at sænke kolesterol -niveau og er også en forfatter af mild brændende kulhydrater , som er apoteosen for folk villige til at slippe af med vægten . Nogle fiber rige fødevarer omfatter hvede , frugt , korn , grøntsager osv.
3
Bodybuilding Diet Tip # 3-Vand : . Mange eksperter bodybuilding anbefaler at miste væske i kroppen , således at nedskæringer i musklen , kan tilsyneladende . Men det er ekstremt vigtigt at indtag tilstrækkeligt vand fordi arbejder ud fjerner naturlige væsker i kroppen , hvilket ikke er et godt tegn for dit helbred i almindelighed
4

Bodybuilding Diet Tip # 4 .-Sojabønner : De indeholder meget lidt fedt og Zilch kolesterol , og er rige på protein . Sojabønner betragtes af mange som den nemesis af opbygge muskler og tabe vægt. De kan indtages som tofu , desserter af bønne ostemasse , osv. Det er også billig og let tilgængelig
5
Bodybuilding Diet Tip # 5-valleproteiner: . Disse er let tilgængelige i de fleste butikker på sundhedsområdet . Det kan indtages med supper , shakes og grøntsager . De er let absorberes og er meget rig på protein-forsyning , og proteiner er meget vigtige for at styrke muskelmassen i din krop .
6 .
Bodybuilding Diet Tip # 6-Æggehvider : Æggehvider er meget højt protein- indhold . Så for at få nok protein , spiser æggehvider og samtidig undgå den gule del . Helseforretninger sælger også æggehvider i en forarbejdet form , og som sagt allerede , æggehviderne er meget rig på proteiner , som er ekstremt vigtigt for opbygningen af dine muskler , og øger dens masse .

Tips og advarsler


 • Forståelse for hvordan valg af fødevarer forbedre dig bodybuilding træning , og efter disse tips , vil øge din evne til at opnå lean muskler .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.