hvordan man laver en kvinders tørklæde

Realiseringen af et hjemmelavet lommetørklæde ikke kun gør brug af ekstra stof segmenter , men det giver også mulighed for en måde at forbedre din garderobe . Dette er let at udføre opgaven tager kun et par minutter af din tid og giver dig mulighed for at drage fordel af dine egne kreative inspiration . En hjemmelavet lommetørklæde for kvinder kan tilpasses , broderede og forskønnet med en række perler , klistermærker og andre materialer. Dette giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige præg på at skabe et lommetørklæde for stort set alle dine stemninger .

Du skal bruge: .
12 af 12 tommer kvadratet af stof
Stof limstift .
Assorterede dekorationer .1 .
Spred stoffet pladsen ud med højre side af det vender nedad på en flad overflade . Højre side af en stofstykke er lysere farvet side eller side med en udskrift. Lette rynker eller folder ud af pladsen . Vælg en lys , blødt stof som f. eks linned , musselin eller endog silke eller satin .
2 .
Kør limstift langs yderkanten af pladsen . Gør de strækninger af lim ikke mere end 1 /8 tommer bred .
3 .

fast klemme kanterne aktiv ved 1 /8 tomme . Denne folder kanterne og tiltræder dem til at skabe en sømmede stof kvadrat . Lad tørre i 10 minutter.
4 .
Pynt dine lommetørklæde men du ønsker ved at eksperimentere med lim -on applikationer eller perler . Fabric maling er en anden mulighed for at tilføje design til tørklædet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.