hvordan man planlægger en familie kost og fitness- program

Der er i øjeblikket millioner af mennesker over hele verden, der er ude af form , hvoraf mange mangler viden og /eller motivation , de har brug for at forbedre deres sundhed . ! Selv hvis du og din familie er forholdsvis sunde , det er ikke en dårlig idé at bedre jer selv , og gør det sammen kan hjælpe det ud som om at komme i form er ikke sådan en akkord

Du skal bruge:
Gym medlemskaber .
Motivation.
Mad /motion dagbøger .1 .
Tal åbent med din familie om dit helbred mål og bekymringer . Dette kan starte samtalen og få alle tænker på deres egen sundhed
2
Har alle diskutere og nedskrive deres personlige mål-. vægttab /gevinst , muskel toning , lavere kolesterol , lavere stress , forhøjet fiber og protein . Har hver enkelt skabe en tidslinje over mulige milepæle , såsom antallet af pounds /inches vundet /tabt i xx uger .
3 .

Udarbejde en plan, der omfatter hver persons mål , indarbejde bedre ernæring samt motion . Hvis det er muligt , planlægning mens forsøge at konsultere en ernæringsekspert eller personlig træner . Hvis du hører til en gymnastiksal , kan du muligvis få en gratis gruppe konsultation eller mini-træningssession . Disse kan give dig bedre ideer til ernæring og øvelser , og kan hjælpe hvert medlem af gruppen bedre at forstå hinandens mål og udfordringer .
4 .
Inkluder både vægtbærende og cardio øvelser . I stedet for-eller som et supplement til-en træner , kan ideer til disse kan findes på sundhed websites såsom bodybuilding eller i blade som " Health ", " Men's Health " og " Shape "
. 5 .
Forskning lavt fedtindhold og højt fiber opskrifter til at dele med hinanden-disse kan findes på sundhed og fitness websteder såsom Weight Watchers , eller i blade som " Cooking Light " og " Better Homes and Gardens . "

6 .
Set familie mødetider , hvor du kan diskutere dine mål og fremskridt . Sørg for at indarbejde sunde måltider i familien møder . Dette vil bidrage til at bevare og øge motivationen .
7 .
Track fremskridt og fortsætte med at støtte hinanden . Skift din motion rutine jævnligt at holde alles interesse .
8 .

Fejr sejre med andre ting end fødevarer . Få gruppe pedicure , købe elektronik eller planlægge en dagstur .

gode råd og advarsler


 • Hvis et medlem ikke er at have så meget held som resten af jer , fortsat at være positive og støttende . Nogle mål vil blive sværere at nå end andre .
 • ikke forventer, at alle involverede til at kunne fysisk holde op , hvis der er betydelige starter sundhed forskelle . Hver person skal kunne måle sin fysiske grænse
 • Sørg ingen skubber sig selv for langt-. trak muskler ( eller værre ) kan hindre mål eller afskrække deltagere til det punkt at give op .
 • Hvis nogen af dine familiemedlemmer har en overvægt eller helbredsproblem , er det bedst for dem at rådføre sig med en læge, før du begynder programmet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.