ikke - kost vægttab tips

Hvert år , millioner af mennesker håb at tabe sig. Overvægt kan føre til alvorlige helbredsproblemer , såsom diabetes og højt blodtryk . Når tabe sig, undgå hurtige vægttab , som er både usundt og gøre vægt lettere at få tilbage . Motion er den bedste måde at fremskynde dit stofskifte , som vil hjælpe dig med at tabe uden at ændre din kost

aerob træning

Den vigtigste ting du kan gøre for at tabe sig uden at ændre din kost er aerobe motion . Aerob træning forbrænder kalorier hurtigt og hjælper fremskynde dit stofskifte , som hjælper nedbryde den mad , du spiser . Når maden er ikke brudt ned, er de ekstra kalorier gemt og omdannes til fedt . Således er en hurtigere stofskifte hjælper dig med at tabe ved at brænde de kalorier i stedet for at gemme dem som fedt .

Mange tænker på aerob træning som en skræmmende opgave , men vælg en form for motion , der er sjovt for dig . Løb , svømning og cykling er eksempler på måder, du kan træne aerobt . Når man gør aerob træning , begynder din træning med 5 til 10 minutter af warmup , der omfatter udspænding og lys bevægelser . Når du er færdig warmup , begynder den aerobe aktivitet, du har valgt . Træn i 20 til 40 minutter og forsøge at opretholde et stabilt tempo , som du kan bære for varigheden af din træning . Gradvist at øge tempoet i din træning til at forbrænde flere kalorier .

styrketræning


Styrketræning er også fremskynder stofskiftet og forbrænde kalorier .
For at være effektiv , skal du gøre det 2 til 3 gange om ugen . Hvis du ikke har vægte eller adgang til et motionscenter , kan du gøre øvelser såsom push-ups , stol dips , kropsvægt squats , sidde-ups , power hop og pull-ups .

For alle styrketræning øvelser , gøre 2 til 3 sæt af 8 til 12 gentagelser hver eller mindre, hvis du ikke er i stand . Efterhånden som du bliver stærkere , har til formål at gå forbi 12 gentagelser , og gør så mange som du kan .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.