landbrugsmaskiner sikkerhed

Landbrugere arbejder med en bred vifte af landbrugsmaskiner, såsom traktorer , hø opgiver maskiner og haveredskaber . Denne maskine kan forårsage ulykker , hvis ikke drives ordentligt , så sikkerheden skal være en prioritet nummer et i drift

potentielle farer


Det Nationale Safety Council , at ud af alle de brancher i USA , landbrug præsenterer de højeste antal farer . Det største antal ulykker , der opstår er med landbrugsmaskiner. Landmænd er nødt til at bruge forsigtig, når du drift, vedligeholdelse og reparation maskiner for at undgå skader og ulykker .

Forebyggelse /Solution


Et fare , en knivspids punkt , er fundet, hvor en del af kroppen kan få fanget mellem bevægelige dele ikke omfattet af en beskyttelsesskærm . Disse vagter skal igen sidde på, når reparationer på en maskine er færdig . Når du arbejder under et stykke af maskiner , arbejdstageren skal blokere hjulene for at forhindre det i at rulle .

Andre overvejelser


Arbejdstagere kan blive trukket ind i en bailer , hvis de forsøger at klare en blokering i maskinen uden at lukke det off korrekt . Arbejdstageren skal følge producentens anvisninger for at slukke og clearing et papirstop sikkert . Ulykker kan også reduceres ved at inspicere udstyret før brug og sørge for alle arbejdstagere er bekendt med potentielle risici og sikkerhedsprocedurer.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.