målene for vandanalyse

Formålet med at analysere vand er mange . Generalisering af disse metoder er vanskeligt , da det brede spektrum af idealer og involverede instanser . Fra statslige infrastruktur analyse til den rene , videnskabelige undersøgelse af verdens mange akvatiske ressourcer , begrundelserne for og formål vandanalyse er forbundet gennem deres fælles interesse i sundhedssektoren af planeten og dens mange beboere .

Global Water System


Formålet med vandanalyse på de mange søer , floder , oceaner , vandløb , søer, hav , flodmundinger , åer , og flere , der udgør den globale vandsystemet er mange . Fælles mål for kemisk analyse af en eller flere af disse akvatiske ressourcer også måle forureningen tilpasningstaersklerne , forståelse strøm og omsætning, og fastslå de sundhedsmæssige af planter og dyr opholder sig i vandet . Andre mål for kemisk analyse af det globale vandsystemet omfatte overvågning pH-værdier , algevækst , og koncentrationer af næringsstoffer og kemikalier .

Human-Brug Vand


Analysen af drikkevand til mennesker generelt har to primære formål . Den første er at måle kvaliteten af de tilgængelige vandressourcer til drikkevand , badning , vask, osv. For at nå dette mål , videnskabsfolk måle koncentrationen af skadelige kemikalier og forurenende stoffer . Den anden primære mål for human brug vandanalyse er mængden af vand til rådighed til at drikke , badning , vask , osv. Denne type analyse omfatter gennemsnit årligt regnskyl , foregribe tørke , der ønsker at alternative kilder , og forudsigelse både øget efterspørgsel på grund af befolkningens vækst og tab af vandressourcer på grund af akkumulering forurenende stoffer eller skadelige kemikalier .

Kommunale Vand infrastrukturen


De Forenede Staters Miljøstyrelse producerede rent vand og drikkevand Infrastruktur Gap Analyse rapport i 2002 . Rapporten analyserer mængden og kvaliteten af drikkevandet i USA med henblik på at afgøre , hvorvidt amerikanske skatteindtægter var tilstrækkelige til at klare opretholde tilstrækkelig drikkevand og vand faciliteter i tilfælde af en stigende forskel i nød og afsat budgetmidler . Dette mål blev opnået gennem en kombination af historisk analyse af ressourcerne og videnskabelig analyse af det tilgængelige vand i USA .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.