manlift sikkerhed

Manlifts er anordninger, der anvendes til transport af arbejdstagere fra en etage eller platform til en anden . For at forhindre ulykker og personskader for dem , der bruger manlifts , OSHA , USA Occupational Safety and Health Administration , har sikkerhedsmæssige krav i stedet for arbejdsgivere og arbejdstagere til at følge

Inspektioner


OSHA siger , at de periodiske inspektioner af manlifts er obligatoriske, og intervallerne mellem inspektionerne må ikke overstige et maksimum på 30 dage . Under en inspektion , hvis manlifts findes at være usikre , kan de ikke anvendes igen, før korrekt reparation er fuldført .

funktioner


Manlifts har mange funktioner, der gør dem arbejde. Bælter , for eksempel anvendes, er til betjening af manlift og skal være lavet af en hård-vævede eller gummi-belagt lærred eller hård læder , der er i stand til at modstå friktion , i henhold til OSHA . Bremserne er en anden funktion i manlifts , og skal være i stand til at standse og hejse manlift når den nedadgående ende har 250 pounds på hvert trin .

Overvejelser


Manlifts må ikke overstige en maksimal hastighed på 80 fod i minuttet . OSHA forbyder manlifts hurtigere end 80 fod i minuttet at blive installeret. I tilfælde af nødsituationer , skal manlifts have nødstop mekanismer til brat afbrød strømmen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.