motion & kost for teenagere

Fitness i teenage årene er afgørende . At være i form kan forbedre image og selvrespekt , og den kan sætte en teenager på en livslang vej sundhed og velvære . Jo ældre man bliver, jo sværere bliver det at forbedre en ud-af-form organ . Også teenagere , der udvikler god træning vaner bliver voksne , der udvikler god træning vaner . Motion , ikke en restriktiv diæt , er nøglen . En teenager krop er stadig under udvikling , så det er vigtigt at spise godt og tage i alle de vitaminer og næringsstoffer, han har brug for

Et ord vedrørende kost


Sund spisevaner , ikke kost , bør være i fokus for teenagere . Dette omfatter at undgå eller begrænse de fleste typer af fastfood , stegte fødevarer , og sukkerholdige snacks og sodavand . Disse fødevarer er rige på tomme kalorier , en betegnelse for kalorier , som kan forårsage vægtstigning og samtidig give lidt eller ingen ernæringsmæssig fordel. Streng kostvaner i løbet af denne fase af livet er en dårlig idé , især for piger; ifølge en undersøgelse foretaget af University of Melbourne , piger, der stillede sig på en streng diæt var langt mere tilbøjelige til at udvikle spiseforstyrrelser .

Skole Sport


Teenagere er på en alvorlig fordel i forhold til voksne, når det kommer til at få eller opholder sig i form : I skolen , har du dit valg af sportsgrene, som alle vil arbejde din krop hårdt og i et sundt , kontrolleret måde . Fodbold vil bidrage til at udvikle hurtighed og styrke . Cross-country løb, basketball , volleyball , lacrosse og fodbold vil bidrage til at udvikle hurtighed , smidighed og udholdenhed . Cheerleading fremmer styrke, balance og aerob sundhed . Brydning og svømning fremme all-around styrke og smidighed .

Gym Class


Ud over at tilbyde masser af somme sport , din skole mere end sandsynligt kræver, at du tager en vis mængde fysisk-uddannelse klasser . Disse giver mulighed for at have en indbygget træning et par gange om ugen ( eller hver skoledag , afhængigt af din tidsplan . ) Mange skoler kræver kun et par semestre på gym klasse , men hvis du kan holde det i din tidsplan hele din karriere , så gør det .

Mange skoler tilbyder specialiseret gymnastik klasser , såsom styrketræning . Spørg din læge til at se, om det ville være en god mulighed for dig , som vægttræning er en vigtig del af god samlede fitness .

Grundlæggende Øvelser


Teenagere , der har svært ved at passe ind i visse sportsgrene skarer eller på motionscenter måtte ønske at starte en lidt langsommere på deres vej til fitness , som de siger , du er nødt til at køre , før man kan gå . Stol squats , sidder ryg og butterfly indåndinger er alle nemme og grundlæggende øvelser , som kan hjælpe dig i form til at tackle hårdere træning i tide .

Pilates

Pilates er en række øvelser for at udvikle dine kerne ( torso ) . Disse øvelser fokuserer både på styrke og fleksibilitet . Mange sundhed klubber og parker og rekreative områder tilbyder Pilates klasser . Pilates vejledning findes også i bøger og på videoer . Pilates øvelser kræver kun brug af et gulv og en mat , så når du ved hvordan du gør dem , kan du gøre dem let derhjemme .

Tålmodighed , Mådehold og Overensstemmelse

Mange teenagere ( og mange voksne ) at gøre den fejl at forsøge at gøre for meget , for hurtigt . Udøver at komme i form er en meget gradvis proces , og alle resultater er forskellige . Det er vigtigt at starte med en træning du ved, du kan afslutte , derefter gradvist bygge det , indtil det bliver en motiverende udfordring

Vær forsigtig ; . der er noget der hedder tvangs motion , og det er lige så farligt ( hvis ikke mere farlig ) end ikke udøver på alle. Så hvordan kan du vide , hvis du laver for meget ? Mange sundhedseksperter anbefaler , at teenagere udføre mindst en times motion hver dag . Nogle , især atleter , gøre mere . Men hvis du arbejder ud flere gange om dagen ( selv om de ikke i uddannelse til en begivenhed som en road race eller storvildt ) , er der en chance for du laver alt for meget-især hvis din motivation er at tabe sig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.