patient repræsentant definition

Mange sundheds -kontorer leje patient repræsentanter til at tilbyde hjælp til patienter . Nogle patienter er klar til at hjælpe patienterne personligt , mens andre kun kan gøres tilgængelige via telefon

Funktion


Patient repræsentanter administrativt personale , der yder støtte til patienter . Ifølge National Institutes of Health , handler patient repræsentanter som forbindelsesled mellem patienter og hospitalet eller udbyderen . Er klar til at tjene som informativt ressourcer for patienter , hjælpe dem med at forstå deres rettigheder og hjælpe med at løse klager .

Erfaring


Patient repræsentanter skal have fremragende kundeservice færdigheder , fordi de vil arbejde direkte med patienter og deres familier . Erfaring med at arbejde eller frivilligt arbejde på det medicinske område er en fordel , som repræsentant allerede vil være bekendt med medicinsk terminologi og patient faktureringssystemer .

Løn


Som i 202C ONET Online hedder det, at medianen årsløn for en patient repræsentant i USA er $ 30,290 . Lønningerne er bestemt af medarbejdernes uddannelse, arbejde historie og kompetenceudvikling .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.