restaurant fødevaresikkerhed

Den amerikanske Food Drug Administration ( FDA ) blev oprettet for at beskytte den offentlige sundhed ved at sikre sikkerhed og sikkerheden for vores nations fødevareforsyning , blandt mange andre ting

Betydningen af Bioterrorisme lov


Den Bioterrorisme Loven giver de juridiske retningslinjer for FDA for at beskytte offentligheden mod en truende eller faktisk terrorangreb på USA fødevarer og andre fødevarerelaterede nødsituationer . Mad faciliteter, herunder restauranter , skal være registreret hos FDA , og også skal på forhånd give meddelelse til FDA om overførsel af importerede fødevarer .

Funktion af Food Code


FDA administrerer Food Code . Koden er en model for fødevarekontrol jurisdiktioner på alle niveauer i regeringen. Generelt var koden vedtaget at beskytte folkesundheden ved at fastsætte standarder for ledelse og ansatte i detailleddet fødevarer , herunder restaurant udstyr og faciliteter og give mulighed for regeringen inspektion af lokaler og håndtering af fødevarer .

Nedbringelse fødevarebårne sygdomme


Ansøgninger om reduktion af fødevarebårne sygdomme involvere mange minutter detaljer , såsom temperatur kontrol , medarbejder håndtering af fødevarer procedurer , risikofaktorer , modtagelse af fødevarer fra usikre kilder , utilstrækkelige madlavning , forurening og dårlig personlig hygiejne , der håndterer fødevarer . FDA arbejder på detail-og masseforbrug niveau , til at identificere , rapportere om og kontrollere potentielt farlige årsager og virkninger af fødevarebårne sygdomme og sygdomme , og at kontrollere og forhindre spredningen af disse sygdomme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.