støjreduktion egenskaber høreværn høreværn

Det er en velkendt faktum , at høje lyde forårsager skade på øret 's indre organer , der fører til permanente høreskader. Industrielle ørevarmere er en effektiv måde at blokere høje lyde , hvilket forhindrer høretab . I et forsøg på at bevare hørelse , arbejde forskellige agenturer tæt sammen , og alle har forsket inden for støj-induceret høretab .

Forståelse Lyd -og måleudstyr


For at forstå dæmpningsegenskaber af ørevarmere , skal du først forstå, lyd og hvordan den måles . Lyd målinger er i enheder kaldet decibel . Ifølge University of New South Wales , er en decibel lydløs , og på tærsklen til høringen for de fleste. Tærsklen af forskellige lyd opfattelser kaldes Just mærkbar forskel, eller JND . En underlig egenskab af lyd er længere væk en lydkilde er , jo hurtigere decibel niveauet falder fra, og JND dråber ud i overensstemmelse hermed . For eksempel en lydkilde frembringer 10 decibel . Hvis du står den ene fod væk , vil du høre ti decibel . Flytter tilbage den ene fod , høre dig otte decibel , flytte tilbage en anden fod , du hører fem decibel . Flytning tilbage en anden fod , som kun du høre to decibel . Det er ikke en lineær skala , men snarere en logaritmisk en .

Eksponering benchmarks


At designe ørevarmere korrekt , skal du oprette eksponering benchmarks for støj . Forskning er på udkig efter lydniveauet , der vil medføre permanente høreskader . Svaret er svært, som det afhænger af støjniveauet og varigheden af eksponeringen . For eksempel en kineser er højt , men varigheden er så kort , alvorlige og varige høretab vil ikke forekomme . Men hvis en person oplever konstant udsat for de samme støjniveauet i otte timer , permanent skade vil forekomme. Forskellige statslige og multinationale organisationer løb omfattende undersøgelser, og indsamlede data om der er baseret på støjniveau og varigheden af eksponeringen . Occupational Safety and Health Administration hedder det, at 90 decibel i otte timer er grænsen før høretab sætter indVerdenssundhedsorganisationen og Environmental Protection Agency , at 88 decibel for 23 minutters eksponering er sikker grænse . Høreværn producenter nødt til at stole på de indsamlede data og designe muffer til at dæmpe lyden til et sikkert grænseværdier fastsat af føderale og andre organer .

HøREvæRN Seal Design


Høreværn sæler kræve en særlig konstruktion for at reducere støjniveauet til det offentlige standarder . Det er ikke let at udføre som en lille luftmellemrum eller pinhole vil tillade betydelige mængder af lyd i. Opfinder Tord R. Lundin patenteret en høreværn , der har væskefyldte ørepuder . Puder , fordi de er ekstremt smidig , vil være i overensstemmelse med formen på brugerens hoved , forsegling af ørerne stramt . Andre metoder såsom at bruge skumgummi eller hukommelse skum for at opnå forsegling er også effektive .

lyddæmpning


ørevarmere dæmpe lyden ved ikke at tillade lydbølger at trænge igennem til øret . Der er to metoder til at opnå dette , for det første har en hård yderskal , som afspejler lyden . For det andet , ring-lignende pad omkring øret absorberer lyden , og forsegle øre af . På grund af disse to ejendomme , effektivt lyd mufler . Seniorforsker Elliott H. Berger har omfattende forskning i lyden afdæmpning egenskaber ørevarmere i 1996 . Han fandt , at de fleste muffer har en dæmpning på omkring 25 decibel ved 125 hertz . Dette er om hyppigheden niveauet for en basguitar . Dette udmønter sig i den maksimale lydstyrke umiddelbart uden for muffe skulle ikke være mere end 115 decibel for at nå de 90 decibel grænseværdien .

Sammenligninger

Dr. Berger også gjorde omfattende forsøg med skum ørepropper indsættes i øregangen . Han erklærede , at de fleste skumindlæg har en sund afdæmpning ejendom på 40 decibel ved 125 hertz . Dette er et væsentligt fund. Simple skum ørepropper , fordi de udvider og helt fylde øregangen , blokke lyder mere effektivt end ørevarmere på 125 Hertz . Men de er ikke mere effektive over hele linjen . For lavfrekvent støj , at Dr. Berger stater knogle ledningsforstyrrelser eller " øre plug virkning " finder sted . Støj rejser gennem kraniet , uden om ørepropper .

Dual Beskyttelse

Den mest effektive metode til beskyttelse er at bære både skum ørepropper og en øre muffe . Øret muffe blokke ud midt i lav frekvens lyde , og ørepropper overdøve højere frekvens lyde . Også , en tilføjelse effekt finder sted . ørepropper dæmper lyde med 40 decibel . Ørevarmere dæmpe lyden ved 25 decibels. The ende virkning er lyden afdæmpende niveau er 65 decibel over en bred frekvensspektrum .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.