trykluft pistol sikkerhed

Trykluft pistoler er et fælles redskab i mange butikker og kan præsentere en række sikkerhedsmæssige risici . Brug dem korrekt og iført det rigtige beskyttelsesudstyr kan hjælpe med at forhindre ulykker i at ske

Farer


Den komprimerede luft kommer ud af pistolen med en gennemsnitlig række 80 til 120 pounds per kvadrattomme . Når det bruges til at rense ud overflader i en butik , kan vragrester blive luftbårne og slå en arbejdstager . Hvis våbnet kommer for tæt på huden , kan luften trænge ind i blodbanen gennem en nedskæring i dens overflade . Dette kan forårsage luftbobler i blodet eller beskadige orgel , hvis pistolen er i nærheden af øret eller næsen .

Forebyggelse


For at undgå for meget lufttryk fra forvolder skade , bør den pistol er trykket fastsættes til 30 pounds per kvadrattomme , eller psi . En anden forebyggelse metode er at tilføje en sikkerheds tip til våbnet 's dysen . Dette tip er med til at reducere mængden af tryk lige ved dysen , beskytte arbejdstageren .

Andre overvejelser


Iført sikkerhedsbriller kan hjælpe med at beskytte arbejdstagerne mod flyvende murbrokker . Dette er især vigtigt , når man arbejder i et lille rum , hvor fragmenter kan hoppe tilbage nemt . Arbejdstageren kan også bruge en ansigtsskærm at give mere beskyttelse til ansigtet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.