vægttræning kost tips

Slankekure er en meget vigtig del af vægttræning . Hvis man ikke spiser den rigtige slags mad , vil han ikke opnå en mager , muskuløs look . Vægtløftere bør opretholde en kost højt proteinindhold og lavt fedtindhold . Hyppigheden af måltider er også og vigtigt element

den rigtige type Kost


Folk , der ønsker at opnå en slank, muskuløs kig fra deres uddannelse skal spise fødevarer med højt indhold af protein og lavt fedtindhold . En muskel består af vand , energi og protein . Kulhydrater giver energi til muskel vækst, men man bør undgå at spise junk food kulhydrater , der er rige på fedt . Komplekse kulhydrater anbefales som brune ris , yams , kartofler , havregryn og hvede . Også , begrænse brød og alkohol .
Trods udgifter utallige timer på gym , vil folk, der ikke spiser den rigtige mad ikke bliver trimmet og muskuløs .

En anbefalede kost for vægtløftere


Enhver, der arbejder med frie vægte plejer motionsture så godt. Men uddannelse er kun en del af ligningen . Den vægtløfter også nødt til at opretholde en ordentlig kost . Vækst opstår, når man er i hvile , ikke i gym .
Selv om de fleste mennesker spiser tre måltider om dagen, vægtløfter kræver flere kalorier og protein . Dette bør ikke opnås ved at spise større måltider , fordi det er dårligt for fordøjelseskanalen . De, der mener det alvorligt med deres fitness bør spise 05:55 måltider om dagen . En pund svarer til 3. 500 kalorier . Hvis en person spiser 7. 000 kalorier over deres nødvendige dosis for at opretholde kropsvægt , vil de få to pounds denne uge . Ca. 1 til 2g pr hvert kilo kropsvægt er et godt mål for proteinindtag .
De , der arbejder ud behovet for at spise fødevarer med et højt magert protein , højt i komplekse kulhydrater og lavt fedtindhold . Spise en masse grøntsager er også kritisk . Grøntsager har naturlige enzymer, som støtte fordøjelsen . Disse vegetabilske enzymer vil bidrage til at nedbryde protein og kulhydrater så godt. Protein og kulhydrat fødevarer indeholder ikke deres egne enzymer . Frugt er også vigtige , men bør begrænses til én til to gange gange dagligt .
Spise 05:55 måltider om dagen , bør holde vægtløfter temmelig fuld . Således vil de være mindre tilbøjelige til at spise junk food . Alligevel er det vigtigt at spise visse fødevarer med hvert måltid . En mager protein og komplekse kulhydrater anbefales for hver af de måltider . Et måltid bør spises hver 2-3 timer. At spise mere gange pr dag bidrager til at øge stofskiftet i kroppen , som hjælper med at brænde fedt . Nogle eksempler på måltider omfatter følgende :
Måltid 1 : Havregryn og æggehvider
Måltid 2 : Tun , pasta og en bladgrøntsager grønne grøntsager
Måltid 3 : Kylling , brune ris , en rød vegetabilsk , en frugt
Måltid 4 : Kylling , yam eller kartoffel og en gul vegetabilsk
Måltid 5 : Tyrkiet , ærter og en frugt
Måltid 6 : Mandler , små portion korn eller majs

Der er mange variationer til ovenstående kost . For eksempel kan kylling blive spist i løbet af de fleste måltider som en mager protein . Og der er mange typer af nødder , der kan spises for protein så godt. Bønner kan undertiden erstatter et protein . Og bodybuildere vil ofte drikke en protein-shake til deres sidste måltid , og spise en kompleks kulhydrat .
Følgende er nogle andre komplekse kulhydrater :
Pasta
Pitabrød
Boghvede
Pinto bønner
cornmeal
Byg
Majs
Brune ris kan altid blive spist flere gange om dagen . Prøv at begrænse brød , da de har tendens til at henvende sig til fedt lettere . Med hensyn til protein , kan magert hakket oksekød blive spist til tider , men begrænse det til en gang eller to gange om ugen .
Timing måltider i morgen, aften og efter træning er andre overvejelser . Den første måltid på dagen skal spises inden for en time at vågne op . Dette vil holde blodsukker i kroppen på et endnu niveau . Og man skal stoppe med at spise flere timer før sengetid , fordi nogle af de fødevarer, ville henvende sig til fedt . Efter at have trænet , så sørg for et protein forbruges inden for de første 45 minutter eller timer . Dette vil sikre en ordentlig genopretning efter træning .

Tillæg


Det er vigtigt for vægtløfter for at få det meste af deres kalorier fra fødevarer . Men kosttilskud kan hjælpe vægtløfter tilføje protein og andre nødvendige næringsstoffer til sin kost . Der er en række af protein kosttilskud på markedet . Valle protein har det højeste beløb af protein i det , og foretrækkes af bodybuildere . Men æg proteiner fra æggehvider er en af de højeste kvalitet proteiner derude . Mennesker med gluten allergi kan bruge ris og ærter protein .
Vitaminer er også vigtigt for sundheden . Jorden er ikke, hvad den plejede at være , så nogle grøntsager næringsstoffer går tabt på grund af det . Desuden kan madlavning dræbe nogle af næringsstofferne. Mikrobølgeovnen er endnu værre . Multivitaminer kan anvendes til at opnå den rette indtag af vitaminer og mineraler . Calcium og C-vitamin er vigtige for muskelvækst og skal tages regelmæssigt . Magnesium er en naturlig muskelafslappende . Desuden bør ældre vægtløfter overveje en Chondroitin og Glucosamin tillæg for deres samlinger . Drik masser af vand så godt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.