hvordan man bruger mantraer i yoga for stress

Mantraer er frø stavelser , at rishier eller gamle vismænd i Indien bruges til at bringe dem til en stat, tættere på Samadhi eller selvrealisering . Mantra stammer fra sanskrit roden " mand ", der betyder at tænke . Psykisk eller verbalt sagde mantraer er ord eller stavelser , der er designet til at hjælpe slette negative karma ( vasanas ) fra tidligere livstider . Mens en yogin eller sadhu ( asketisk ) i Indien kan have en mala med 108 perler lydløst gentage mantraer , kan denne 2. 000 år gamle praksis ændres for alle interesserede i at reducere stress . Sindet er i en rajasisk eller revved op , hvornår understreget. Mantraer sagde højt eller stille kan bringe sindet tilbage til en sattvic , rolig , ikke-reaktive stat ved sin gentagelse . Normalt er mantraer gives til en seriøs studerende af hendes lærer ( guru ) . Stresshåndtering teknikker omfatter ofte disse komponenter: at afsætte tid med lukkede øjne fokuserer på et enkelt objekt ( åndedrættet , et mantra eller en visualisering ) . Derved kan inducere alpha afslapning svar til at reducere stress

Du skal bruge:
Mantra .


1 .
Begynd med at beslutte , du er interesseret i at bruge indiske mantraer på sanskrit eller udforme din egen . Ingen mantra vil arbejde for at reducere stress , hvis du simpelthen ikke synkroniseret med de i sanskrit .

2 .
Må ikke være for aggressive i klingende disse mantraer . Start med " on . "Det er sagt dette frø stavelse repræsenterer alle lyden af skabelsen og alle levende væsener . Udtalt korrekt , er dette mantra messede " AUM . " Hver repræsenterer fortiden, nutiden eller fremtidige tilstand henholdsvis såvel som drømmer , vågne og drømmeløs dyb søvn . Klingende AUM stille uafbrudt i 7 til 10 eller flere runder , og derefter lade sin indre efterklang , med praksis , medvirke til at sænke stress .
3 .
Vælg mantraer på engelsk . " Lad gå , lad Gud " er et velkendt eksempel . Det er ikke nødvendigt at være en religiøs eller endda spirituelle person at bruge dette mantra , og det er designet til at lade brugeren underholde tanken om en større univers , der er uden for hendes individuelle kontrol og viljestyrke . Dette mantra kan være nyttigt i tilfælde af kriser eller konstant forandring .
4 .

Skriv din egen mantraer på engelsk eller et andet sprog, der passer dig . Hvis Latin er et kraftfuldt sprog for dig , mode korte mantraer , der kan siges eller tavst messede . Hvis engelsk ikke er dit modersmål , bruge ord , der kan fungere som en sten kastet ind i den dybe pulje af dit sind . Læg mærke til selve lyden af de ord , når du siger dem højt eller stille , lyden vibrationer er, hvad de troende siger at bidrage til deres magt .
5 .
Vælg et mantra , der er strengt værdsat for en sund og ikke for dens betydning . Transcendental Meditation som er udviklet af Maharishi Mahesh Yogi ( den mand, der underviste Beatles TM meditation i 60'erne ) , er et mantra , der ikke er sagt højt , men uskyldigt erklærede til dig selv. Disse mantraer er givet til dig af en højt uddannet avancerede TM meditationslærer og ikke nødvendigvis fører til en diskret betydning . Dens værdi er så sindet til at omgå de faktiske intellektuelle betydning . Du kan vælge en til nogle få lyde , som fange din opmærksomhed på dette niveau.
6 .
Øv dit mantra . Braklægning mindst 15 til 20 minutter en gang eller to gange om dagen , hvor du kan sidde med lukkede øjne og lydløst oplyse dit mantra for dig selv . Hvis besiddelse af en mala med 108 perler eller andet tal hjælper dig , skal du flytte hver perle , som du lydløst siger din mantra til dig selv . Du kan gøre 108 runder eller det halve . Må ikke være ambitiøse eller stolt . gør dette i en sag -of -fact , men oprigtig måde

gode råd og advarsler


 • Der er ingen skade i at vælge en mantra for dig selv at bruge . I en moderne , ikke-dogmatisk anvendelse af mantraer kan de bære dybe magt . Valgte klassiske sanskrit , indisk mantraer eller opret din egen på engelsk eller andre sprog , der giver genlyd til dig .
 • Hvis du har forhøjet blodtryk eller depression og tager medicin , skal du kontakte din læge, før du starter et mantra praksis .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.