hvordan man gør Sahaja yoga for skizofreni

Sahaja Yoga er en metode til meditation , der bruges af mange til at hjælpe lindre symptomerne på skizofreni . Udtrykket " Sahaja ", der betyder naturlig eller simple og " yoga ", der betyder union eller åndelig fordybelse, afspejler en selvrealisering og klarhed, der generelt meget vanskeligt for en skizofren at opnå under normale omstændigheder . Oplysningerne her vil hjælpe dig med at finde en bedre forståelse og metode til forvaltning nogle af de problemer omkring de meget spændende uorden

Du skal bruge: .
Sted , hvor du føler dig tryg .
Tændte stearinlys .
Blød musik ( ekstraudstyr) .
Blød pude eller pude .


1 .
FND et dejligt behageligt sted at sidde , hvad enten det er på sengen, eller pude på gulvet . Tænd et lys og sidde foran det med begge arme strakt ud håndfladerne op og slappe af . Det er meget vigtigt, at dit miljø være afslappet og rolig , som du har brug stilhed for at fremme afslapning og frigivelse af negativ energi .
2 .
Luk dine øjne , trække vejret dybt og helt fokusere alt på Sahasrara chakra , som er toppen af hovedet. Holde fokus på alt dette intenst . Fastholde denne position til at hjælpe forblive afslappet og rolig . Dette hjælper frigivelse af negativ energi og tillader koncentration om de rolige omgivelser .

3 .
Oprethold denne positionering og meditativ tilstand i 10 til 20 minutter . Det bør vække den guddommelige sovende energi i kroppen gøre personen føler mig meget mere i fred . Jo oftere denne meditation praksis finder sted , jo bedre en person er. Øve denne meditation teknik vil hjælpe den person, blive mere afslappet uden at så stor en indsats , som vil give dem et bedre bekæmpe symptomer på skizofreni på egen hånd .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.