hvordan man kan deltage i en yoga tilbagetog

En yoga retreat er salig , rensende og energigivende . Det vil sige , hvis du vælger en retræte matchet med dine færdigheder , budget og tankegang . Du kan tilmelde dig en yoga retreat , der vil opfylde dig på alle måde med et par enkle trin og nogle kontanter . Læs videre for at lære , hvordan

Du skal bruge: .
Penge
Notesbog og pen .
Computer eller biblioteket .1 .
regne ud hvor meget tid og penge du har til at bruge på tilbagetog . Op mod $ 2. 000 vil få dig ud af landet i en uge , mens du kan tage en lokal weekend get-away til normalt mindre end 500 $ .
2 .
Baseret på dit budget , beslutte, hvor yoga behager dig mest . Nogle kan lide det varmt , tager den ugelange retreats i det centrale Mexico , mens andre foretrækker rullende land sider . Weekendture kan blive brugt i bjergene eller en high- tech yoga studio .
3 .

Gauge dine færdigheder . Sørg for, at du tilmelder dig op med en gruppe, der er nybegynder , avanceret eller åbne for hvad stadium af yoga du er på . Vær ærlig .
4 .
Research . Internettet gør det utroligt nemt at finde snesevis , hvis ikke hundredvis af yoga retreats , der passer til dine kriterier . Kontakt de mennesker , der kører tilbagetog , og spørge, hvad deres succes rate er , og hvis du kan tale med en person, der har været på tilbagetog i fortiden . Du kan også forske i faciliteter , region og baggrund instruktører . Gå på biblioteket og gennemse de annoncer i Yoga Journal og andre blade for mere info om retreats .

gode råd og advarsler


 • Når du er på vej til yoga tilbagetog , virkelig være på vej . Må ikke medbringe arbejde , bekymringer eller endda din mobiltelefon . Fortæl folk , du skal være væk , og de kan ringe anlægget i tilfælde af en nødsituation , men lade dig være alene .
 • Sørg for at pakke alt hvad du behøver . Nogle steder kræver, at du medbringer din egen yogamåtte og rekvisitter , andre gør ikke . Check forude , også , hvis din fornødenheder vil omfatte ting som bug spray , håndklæder og vandresko .
 • Må ikke deltage i et yoga retreat hvis du aldrig har gjort yoga i dit liv . I det mindste få en bog og en video for at blive fortrolig med stillingerne , før du selv ombord dette plan.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.