Hvordan solarier påvirker atomer i kroppen ?

Tanning , uanset om solen eller fra en garvning seng , der sker, når din hud er udsat for ultraviolet lys (UV) . Altid være opmærksom på den tid, du tilbringer få en tan . For meget lang tids udsættelse fører til skader i huden

Beskrivelse


En Solariet bruger specielle UV lys til at producere en garvning effekt i huden. Dette er en nyttig erstatning for sollys , især i vintermånederne, hvor solens stråler er svagere .

ioniserende stråling


Ioniserende stråling , såsom UV- lys og røntgenstråler , strimler elektroner fra atomer udsættes for det . Det kan skade molekyler i levende væv . UV- lys , der anvendes til garvning har en mild ioniserende effekt .

Ultraviolet lys


UV er en serie af lys bølgelængder fra ca 1 til 400 nanometer . De korteste bølgelængder er meget farlige og skadelige for den menneskelige hud . Solarier bruge UV-lys i intervallet 300 til 400 nanometer .

Melanin


Hud celler reagerer på den milde skader ved UV ved at producere mere melanin , et enzym . Det beskytter huden ved at gøre det mørkere .

Long-Term Effects

For meget eksponering for UV på kort sigt fører til solskoldning . Over årene . hud vil rynke tidligt , og risikoen for hudkræft stiger


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.