alkaline batterier farer

Alkaline -batterier er et almindeligt syn i de fleste husholdninger . AA , AAA , 9- volt batterier , C og D-batterier er alle alkaliske batterier . Disse batterier har en lang holdbarhed , de er praktiske, og de kan genoplades i mange tilfælde . Men der er klare risici forbundet med alkaliske batterier , der alle, der bruger dem bør være opmærksom på.

Udstyr farer


Alkaline batterier indeholder sure væsker , gelé eller pasta , afhængigt af mange forskellige batteriet. Disse sure kerner er omgivet af flere lag af isolering og derefter ydersiden tilfælde af batteriet holder dem lukket. Men hvis disse batterier udvikle en utæthed , mens de er inde i et stykke elektronisk udstyr , såsom en tv-fjernbetjening , radio eller et kamera , så chancerne er, at de helt vil ødelægge det stykke udstyr . Af denne grund bør batterier kontrolleres lejlighedsvis , og hvis et apparat kommer ikke til at blive brugt til mere end to måneder, skal batterierne fjernes .

Hud Farer


Indholdet i alkaliske batterier er yderst farlige for en persons hud og øjne . Disse sure forbindelser kan sive ud af batterier , mens de bliver håndteret , eller de kan briste ud af et batteri , der er blevet sat under for meget varme og tryk ( dette er især farligt , hvis batterierne bliver udsat for åben ild ) . Hvis du er udsat for innards af en alkalisk batteri , Slusen området med vand straks at minimere skaderne . Dette gælder især, hvis batteriet syre kommer i øjnene .

miljømæssige farer


Alkaline batterier er meget skadelige for miljøet, hvis de ikke bortskaffes korrekt . Hvis disse batterier brast i en losseplads, kan deres indhold skade omkringliggende planter og forurener jorden , så at intet vil vokse der . Dyr ofte fejl alkaline batterier til mad og spise dem , og disse dyr dør , når batterierne brast i deres maver . Derudover kan den sure forbindelser fra alkaliske batterier sive ud i grundvandet , forgiftning af grundvandet i et område , således at ingen kan drikke det sikkert .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.