hvordan du installerer pulje sikkerhed kloakdæksler

En pulje sikkerhed drain dække arbejder for at forhindre kraftige sug af en pulje afløb fra at fremsætte en komplet tætning , der kunne fælde en persons krop mod afløbet , eller sætte sig fast i håret , hvilket kan resultere i at drukne eller blive indvolde . Sikkerhed afløb dække de vigtigste drain af en pulje , som er suge udtag i bunden eller siden af en pulje , der gennemfører vand til en cirkulationspumpe. Alle pools er nu forpligtet til at være i overensstemmelse med Virginia Graeme Baker Pool og Spa Safety Act , som trådte i kraft den 19. december 2008. Loven er designet til at forbedre børns sikkerhed ved at kræve , at alle pools og spabade har kloakdæksler i overensstemmelse med American Society of Mechanical Engineers og American National Standards Institute . For at opfylde kravene i den nye føderale lovgivning , bør en primær dræn nu har et dække , en monteringsramme , en sump ( den lille pit under afløbet , der modtager dræn og kanaler det til afgangsrøret ) og skruer for at sikre afløbet Betrækket er fastgjort forsvarligt til sumpen

Du skal bruge: .
Sikkerhed afløb dækning .
Adapterringen .
Dækplade .
Rustfrit stål skruer .

Skruetrækker .
Rørgevind fugemasse .


1 .
Beslut om du vil installere afløbet dækning under vandet eller med en drænet pool . Den hurtigste metode er at installere afløbet dækning under vand uden at tømme bassinet . Ved at installere under vand du kan undgå yderligere sundheds-og sikkerhedsmæssige risici forbundet med pool afløb , herunder gips skader og skulle balancere vandet igen ved at justere alkalinitet , calcium hårdhed , stabilisator og klor niveau . Men hvis du beslutter dig for at installere din dræne dække vandet , skal du hyre en certificeret dykker med dykkerudstyr til at fjerne det gamle vigtigste afløb dække og installere den nye .

2 .
Sørg for, at afløbet dække og alle de forsyninger , du har brug for er i nærheden . Sluk for alt strømmen til poolen og filter pumpesystemer .
3 .
Fjern den gamle dræn cover og skruer . Mål afstanden mellem sumpen afgangsrøret og undersiden af de nye sikkerhedsregler afløb dækning eller adapter ring, hvis du bruger et. Sumpen afløbsrør skal være mindst 1,5 inches fra bunden af sikkerheden afløb dækning eller ring .
4 .

Sæt bolte ind i rammen adapterring indefra , hvis du har en adapter ring. Skru dem i langt nok , så boltene rager ud over adapterring . Fastgør sikkerheden drain dækker i ringen med skruer .
5 .
Installer sikkerhed afløb dækning . Placer afløb dække og adapterring , hvis de bruges , i de vigtigste afløbet sumpen på monteringsrammen . Skub ned på det adapterring , således at sikkerheden afløbet dække sidder flugter puljen gulvet . Fastgør afløbet dækslet og ring til sumpen med medfølgende skruer i rustfrit stål med en skruetrækker . Spænd boltene jævnt , så ringen er holdt fast i sumpen . Det er bedre at aflevere stramme skruerne med hånden og ikke bruge en elektrisk boremaskine .
6 .
Fjern skruerne i afløbet dækslet på adapterringen , hvis din sikkerhed afløb dække kommer med en dækplade . Smøre kanterne af dækpladen med rørgevind fugemasse og sted dækpladen på afløbet dække , forsegling det til adapterring . Sæt skruerne igen gennem dækpladen og ind i adapterring . Spænd skruerne fast .

7 .
Sørg installation er stramt og sikkert , når det er installeret . På dette punkt er installationen færdig, og du kan tænde filterpumpen .

gode råd og advarsler


 • Review føderale regler pool sikkerhed kloakdæksler . Kloakdæksler skal ASME /ANSI -kompatibel, har strukturelle integritet , skal testes for krop og hår fælder eller entanglement og vise det maksimale flow dækslet kan håndtere . En liste over leverandører , der sælger ASME /ANSI kompatibel kloakdæksler , skakter og sikkerhed vakuum frigivelse systemer kan findes på PoolSafety. gov .
 • Hvis du har en blokeres drain, ud over sikkerheden dækning , du vil nødt til at installere en anden anti-klemme -system eller vakuum frigivelse system , der slukker hovedfilteret pumpen, hvis der er noget at blokere afløbet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.