kundalini yoga teknikker til obsessiv - kompulsiv sygdom

Ifølge det nationale institut for mental sundhed , omkring 2,2 millioner voksne i USA er blevet diagnosticeret med obsessiv-kompulsiv sygdom . Som nævnt i OCDCenter. org ' s statistik side , " OCD har en skadelig indvirkning på mange faktorer livskvalitet , herunder uddannelsesniveau , beskæftigelsesstatus , og økonomisk uafhængighed . " Selv om der er medicin til rådighed til at behandle nogle af lidelse symptomer , har disse ikke forbedre livskvaliteten , og ofte resulterer i uønskede bivirkninger . Kundalini yoga er en alternativ metode til midlertidigt at mindske symptomerne af obsessiv-kompulsiv sygdom

yogiske åndedræt .


En af de primære symptomer af obsessiv- kompulsiv sygdom er ukontrollable angst . Som nævnt i Ocdcenter. org , klassificerer American Psychiatric Association OCD som en angst . For eksempel , fiksere mange OCD-patienter på renlighed , og vil bruge timer på at forsøge helt at fjerne alle kilder til mulig forurening fra et bestemt sted . Formålet med kundalini yoga er at slappe af sindet og opnå en tilstand af meditation , glemsom af noget , som kan forårsage ængstelige tanker . Dette er især ønskeligt for OCD-patienter , som fiksere på genstande , tanker , eller ting de ønsker at fjerne , lade alt andet forsvinde i baggrunden. Formålet med kundalini er det modsatte : ved at fokusere på at opnå en afslappet og åben tilstand i sindet, vil de genstande af OCD fiksering blive glemt .

Åndedrættet er afgørende for succes kundalini yoga . Inden du påbegynder nogen yogaøvelser , er det vigtigt at " tune ind " Tuning i afspænder krop og sind , der giver mulighed for ægte succes i de efterfølgende strækninger og stillinger . Begynd med at sidde på gulvet med ryggen lige og skuldrene afslappede . Bring håndfladerne sammen og trykke dem ind i hinanden . Du vil føle trykket i dine arme , der strækker sig ind i brystet . Nu lukker øjnene og begynder at råbe " ong namo guruen dev namo " i en langsom , stabil måde . Inhalere før " ong namo " og tage en lille åndedrag før " guru dev namo , " at give hver stavelse cirka tre sekunder, med undtagelse af ' dev ' , som skal afholdes længere . For dem , der kan være nysgerrig , oversættelse af disse sætninger er , " Jeg opfordrer uendelige kreative bevidsthed , " og " Jeg opfordrer guddommelig visdom . " Gentag fem til seks gange . Ifølge en undersøgelse foretaget af David S. Shannahoff-Khalsa , offentliggjort i en 2004 udgave af The Journal of alternativ og komplementær medicin , hjælper denne teknik til at skabe en » meditativ tilstand i sindet , " og kan varmt anbefales som en forløber for andre teknikker .

Strækker


Mens du gør noget kundalini yoga strækker , holde dine øjne lukkede og fokuserede på den » tredje øje , " eller midten af panden mellem øjnene . Disse strækker lindre OCD symptomerne ved at lette trykket og spændinger i rygsøjlen . Et nyttigt motion , kaldet skulder trækker , vil bidrage til at øge energi . Efter at have indstillet på , placere dine hænder på dine knæ , holder dine øjne lukkede og skuldre afslappede . Inhalere , hvorved skuldrene op mod ørerne , og udånder som du slipper . Fortsætte med at gøre dette for omkring to minutter, gradvist stigende hastighed .

specielle teknikker


Ifølge Shannahoff-Kalsa 's artikel , kan følgende vejrtrækning teknik fjerne OCD symptomer , hvis det gøres regelmæssigt i 90 dage , med halv-timers sessioner hver dag . Stadig i en siddende stilling at sætte den ene af næseborene . Inhale og hold vejret så længe som muligt , så ånder for den samme mængde tid . Fokus på lyden af din vejrtrækning . Ved at tilslutte den venstre næsebor , vil den højre side af hjernen blive stimuleret , hvilket resulterer i en stemning skift , der kan hjælpe OCD patienten langsomt glemt nogen fiksering .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.