sundhedsmæssige virkninger af høje elektromagnetiske felter

En elektromagnetisk felt er et felt, der skabes, når magnetiske kræfter og elektriske kræfter opkrævet organer interagerer . Alle er udsat for svag magnetfelter og elektriske felter , på arbejdspladsen og i hjemmet , fra husholdningsapparater , transmission og produktion af elektricitet , radio og telekommunikation, og industrielt udstyr , siger Verdenssundhedsorganisationen. Dog kan disse udsættes for høje niveauer opleve visse sundhedsmæssige effekter .

generelle virkninger


Ifølge Verdenssundhedsorganisationen , har nogle symptomer, er rapporteret af folk , der har været udsat for høje og lave niveauer af elektromagnetiske felter . Disse omfatter hovedpine , tab af libido , angst , træthed , depression og selvmord , og kvalme .

Graviditet Spørgsmål


Der er ingen konkrete beviser for, at lave niveauer af elektromagnetisk energi vil medføre graviditet komplikationer . Dog kan de, der arbejder i elektronikindustrien være i fare, fordi de ofte er udsat for højere niveauer . Sådanne graviditet komplikationer siges at omfatte spontan abort , lav fødselsvægt , misdannelser og medfødte sygdomme , ifølge WHO .

Grå stær


De, der ofte arbejder omkring en høj grad af mikrobølgestråling er i risiko for at opleve grå stær og øjenirritation . Ifølge World Health Organization , dem der er udsat for kun lave niveau, vil ikke opleve disse virkninger .

Depression og Overfølsomhed


De, der er overfølsomme over for elektromagnetiske felter kan opleve visse virkninger , når de udsættes for høje elektromagnetisk energi . Verdenssundhedsorganisationen , at disse symptomer er ømhed og smerter , epileptiske anfald , hovedpine , kramper , depression , søvnforstyrrelser , og sløvhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.