bivirkninger af testosteron på kødkvæg

Brugen af testosteron som et supplement i kødkvæg er en omkostningseffektiv måde at maksimere vægtøgning og profit . Der er kun få bivirkninger forbundet med behandling med testosteron . Testosteron er et naturligt hormon, der produceres i tyre testikler . Dette hormon øger vægtøgning og styrer dyrs seksuelle drev. I en kastreret tyr , bremser den manglende testosteron i stude vægtøgning og udvikling . Nogle landmænd vælger at give deres kvæg en testosteron supplement til genindvinde fordelen af hurtige vægtøgning .

Vægt


Ekstra vægtforøgelse er grunden til de fleste landmænd bruger testosteron . Kødkvæg implanteret med testosteron har tendens til at tage på i vægt hurtigere end ikke-behandlet kvæg . Hormonbehandlet brug for mindre tid og foder til at nå markedet vægt . Når en landbruger bruger færre penge på foder , hans fortjeneste margin går op .

Mood


Ifølge Dr. James Baker , DVM og kvæg rancher , testosteron i stude kan føre til øget aggressivitet . Dr. Baker siger testosteron vil ikke tænde en blid stud betyde , men han har observeret en stigning i inter-besætning kampe . Testosteron er det hormon , der styrer en tyr køn drev. Supplere en kastreret dyr med testosteron kan genoprette hans behov for at kæmpe for dominans .

Prolapses


Både vaginal og rektal prolapses er rapporteret bivirkninger af testosteron implantater . En prolaps er betingelsen , som vagina eller anus vender udad og kommer ud af kroppen . Testosteron kan ikke være den enlige årsagen til disse prolapses u00BB Andre faktorer , såsom forkert implantering , foder forme og nogle bælgplanter feeds indeholder phytoøstrogener kan bidrage til problemet.

fysiske problemer


sunkne kam , høj hale hoved , og underudvikling er sjældne bivirkninger af testosteron . Disse fysiske abnormaliteter er sjældne . Med sunkne kam og en hævet hale hoved , en helt igennem sund styre vil se undervægtige og sygelig .

injektionsstedet

Problemer på injektionsstedet er de mest almindelige problemer med testosteron implantater . En normal bivirkning er injektionsstedet hævelse . Dette kan være et mindre problem , som vil løse sig i to til tre dage . Andre problemer omfatter bylder . Når injektionsstedet bliver inficeret , en byld former . Disse bylder er smertefulde og kræver øjeblikkelig behandling . Den hyppigste årsag til injektionsstedet problemer er forkert implantering af testosteron pellet og manglende korrekt desinficere implantatstedet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.