det bedste dæk til en tung belastning på små lastbiler

Valg af den rigtige dæk er meget vigtigt. Forkert valg får køretøjet til at miste betjeningsanordningen , hvilket resulterer i færdselsulykker. Millioner af bilulykker sker over hele verden hver dag , men hvis du kender de rigtige dæk , kan du undgå en årsag til disse tragedier . Kendskab til den rette dæk til din bil er enkel . Bare se på din gamle dæk og bemærk -koder ( består af bogstaver og cifre) på sin side .

Forskellige typer dæk


Dæk forskellige med hensyn til hastighed , vægtfordeling og trækkraft ( vejgreb ) . Sommer dæk er designet til hurtigere hastighed , men kører dårligt på vandet, og endnu mere dårligt på sne . Vinterdæk tager længere tid at blive slidt op , men kan være begrænset i at bære tunge byrder. Lys lastbildæk kan køre effektivt i både sne-dækket og våde miljøer , ligesom helårsdæk , men er designet til at køre på forskellige terræner og bære større byrder .

Tire Vurderinger


Din dæk til små lastbiler bør altid have ratings MS , M + S , M /S eller M S. Disse breve sige, at det går den standard trækkraft rating kræves af Rubber Manufacturers Association ( RMA ) når de køres på regn eller sne . Dit dæk riller skal også have store mellemrum i mellem. Disse små kanal -lignende strukturer kanal vandet ud og trænge ind gennem sneen , så solide vejgreb .

Speed Vurderinger


Dæk til små lastbiler er ikke meget hurtigt , fordi de bærer tunge byrder . Du kan også kontrollere hastigheden ratings på din dæk og matche overensstemmelse hermed, når du udskifter den . Hastighedsangivelser er betegnet med bogstaverne . Små lastbiler dæk skal have mindst en rating af N ( 87 mph ) og højst en rating af H ( 130 mph ) . Speedy dæk slidt hurtigere , har tyndere tråde , og dermed er uegnede til transport af tunge byrder .

Sådan får du det rigtige dæk


Vælg altid et dæk , der svarer til specifikationerne for din gamle dæk . Du skal se disse specifikationer på dæksiden i din bil , skrevet i koder . Disse koder kan se meget forvirrende , men alt hvad du behøver at gøre er at læse hvert segment for at identificere de data, de repræsenterer . Siger , for eksempel , se dig P225/50/R16 . P fortæller dig , at det er for personbil brug , de 225 er dækket bredde, 50 er højden eller det aspekt ration , R refererer til Radial ( dækkets indvendige konstruktion ), og 16 er den indvendige diameter af din dæk. I lyset lastbiler , kan dækkets være en D , som er en kryds og tværs konstruktion , i stedet for en R.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.