finansiel støtte til enker

Mens nogle kvinder gør håndterer deres families økonomiske bekymringer , er der stadig mange kvinder, der er afhængige af deres mænd til at gøre den monetære beslutninger . Statistisk set , de fleste kvinder vil overleve deres ægtemænd og blive tvunget til at klare de hårde økonomiske ansvar . Der er flere tips at en enke skal tænke over, når vove sig ud i de finansielle verden

Greif


Et vigtigt tip for enker er at sikre du tager dig tid til at sørge . Vær omhyggelig med ikke at opnå afgørende finansielle beslutninger , mens du stadig er sårbar . Tag dig tid til at sørge , og derefter, når tiden er inde , vurdere situationen og bestemme præcist, hvilke finansielle beslutninger er nødvendige .

professionel finansiel rådgivning


Ofte enker henvende sig til børn eller slægtninge at lette byrden af det finansielle ansvar . Familien er et godt sted at vende , især hvis der er en etableret , kærligt forhold . Du bør dog ikke udelukkende stole på familien. Henvender sig til en professionel finansiel rådgiver er altid en god idé . Han vil være i stand til at vie sin ekspertise for at se, præcis hvad der er nødvendigt for at lette din økonomiske byrder. Sørg for altid at tjekke en rådgiver baggrund , på udkig efter eventuelle klager eller uoverensstemmelser , der førte til voldgiftskendelser . Kom referencer fra hans andre klienter er også en god id¨¦ . Og altid , altid beder om legitimationsoplysninger . At kontrollere disse legitimationsoplysninger , så spørg , hvilke organer føre tilsyn med ham samt hvad betegnelser , han har .

Håndtering Stressende Spørgsmål


Mange stress kan skyldes død af en mand andet end bare økonomisk pres . En enke med små børn , for eksempel bekymre kan om dødelighed og spørgsmål af værgemål . Lav en liste over de problemer , der skal tages vare på og tackle dem én efter én med hjælp fra din vejleder. Sådanne spørgsmål kan omfatte få overlevende ydelser fra forsikringer eller social sikring , opdage skyldte skatter og skiftende ejerforhold eller titler på ejendom , forsikringer , testamenter og bankkonti . Start en fil til vigtige dokumenter , såsom dødsattesten , forsikringer , cpr-numre , testamenter , lister over aktiver og de seneste selvangivelser for at gøre opgaverne lettere .

Forsikring Fordele


Drej til en betroet advokat eller revisor for hjælp med din mands vilje og skifteretten , og også komme i kontakt med de fordele, administratoren på din afdøde mands tjenestested for information om sygesikring og andre mulige fordele pakker .

følelsesmæssig støtte til finansielle anliggender

Alt for ofte enker ikke ved, hvor de skal henvende sig for følelsesmæssig støtte . Besøg aarp. org /familie /lifeafterloss /for værdifulde oplysninger og en måde at netværke med andre enker og enkemænd for følelsesmæssig støtte , samt førstehånds erfaringer og råd om at navigere på finansielle landskab .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.