hvordan du kan genbruge bil batterier

Bilbatterier er store , tunge , og fuld af ubehagelige forureninger som tungmetaller og syrer . Du kan ikke smide døde bilbatterier i køkkenet papirkurven ! Men at gøre det rigtige og genvinding bil batterier kan være en smerte . Læs videre for at få oplysninger om hvordan du kan genbruge din bil batteri
1 .
Få det gamle batteri ud . Det kan være let eller næsten umuligt , afhængigt af hvad du kører . Du kan bruge en mekaniker til at hjælpe dig ! Men lad os sige , du får at sucker ud , og nu du står der med blodige knoer og et stort , beskidt , døde bilbatteri i dine hænder . Hvad nu ?
2 .
Hvis du er heldig , vil din lokale genbrugsstation kan du genbruge din bil batteri . Så vil det være kørte ud til en bortskaffelse af farligt affald websted, og du kan sove let at vide, du gjorde det rigtige .

3 .
Hvis der er nogen genbrugsstation , så prøv din lokale værksted . Men prøv at finde ud af , hvad de agter at gøre med det , når du går ud af døren-mange værksteder vil fortælle dig, at de vil genbruge dine bilens batteri , så vende rundt og blot borepatron , at batteriet i den nærmeste Dumpster .
4 .
Der er også noget, der hedder AAA Store Batteri Round Up . Dette er en en -dags-eneste tilfælde , hvor du kan slippe af med alle dine gamle farligt affald batterier , herunder bil -batterier . Det er helt i orden at holde denne dødt batteri på hjørnet af garagen , indtil den Store Batteri runde op kommer til byen . Det er normalt afholdes i forbindelse med Jordens Dag
5

En lille advarsel: . ifølge myndighederne , skal du være sikker på at bære handsker og sikkerhedsbriller , når du håndterer batterier . Hold batteriet oprejst i en sikker , vandtæt beholder , der ikke vil vælte under transport det . Dette er især vigtigt , hvis batteriet er lækker-at ting kommer ud er surt , og vil lægge huller i dit tøj . Og måske dig!

gode råd og advarsler


 • Hvis dit batteri er utæt , vær forsigtig! Batterisyre er ikke meget koncentreret , men det vil brænde huller i tøjet , hvis du ikke vasker dem med det samme .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.