hvordan du kan genbruge skarp ammunition

Alle ved live ammo kan ikke smed i skraldespanden . Men hvad gør du med den ammunition , kan du ikke bruge eller ikke ønsker
1
Punkttegn-. eller noget sprængstof-udgør en trussel mod de mennesker, der bortskaffer dit skrald . Hvis du blot smide gamle eller uønskede ammunition væk , er du bringer liv uskyldige arbejdere ! Så hvad skal jeg gøre?
2 .
Giv den til en ven . Bare fordi du kan ikke bruge det betyder ikke, ingen kan . Måske du kender nogen , der ville elske noget mere end en flot æske en tanke under juletræet ! Dette er People 's Way af genanvendelse .

3 .
Give It til en Cop . En venlig , rolig besøg i det lokale gendarmer med et par kasser ammunition , du ikke ønsker , kan være din bedste løsning . Det hele afhænger af dit forhold til de lokale retshåndhævende . . .
4 .
Break It Up . Et chatrum bidragyder mener , at du " manuelt adskille kugler , klemme den tomme sager i en skruestik og detonere den primere . Bare ikke skrue det op , eller du vil såre dig ! " Nå sagde !
5 .

Kan du Drown en Bullet ? Den generelle konsensus er nej, så det er ikke tilrådeligt at forsøge at afvæbne dine rester ved at opbløde dem i vand , eller smide dem i en sodavandsflaske . Når de tørre ud , vil de blive alvorligt farligt for alle, der håndterer dit affald .
6 .
Just Shoot It. Ikke just genbrug , men en realistisk mulighed. Medmindre patroner er gamle eller ustabil , hvorfor ikke afsat tid til attage dem til omfanget og råde over dem , som de var beregnet til at blive brugt ?


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.