hvordan du skal aflevere sprøjter

Hvis du nogensinde har brugt sig selv injectible receptpligtig medicin som insulin eller Humera , kan du have udsat det dilemma, hvordan du skal aflevere brugte sprøjter . Brugte sprøjter er en trussel mod folkesundheden , men du kan gøre din del ved at følge nogle enkle retningslinjer for hvordan du skal aflevere dem
en .
Hvis du har sukkersyge eller andre forhold, der kræver regelmæssig derhjemme injektioner , er der en chance for du kan ikke være bortskaffelse af dine brugte kanyler korrekt .
2 .
Først og fremmest skal du kende love for dit område . Nogle steder , som f. eks staten Washington , har vedtaget love, der forbyder bortskaffelse af brugte sprøjter i skraldespanden under nogen omstændigheder .

3 .
Før du beslutter dig om eventuelle handlingsplan , CALL Deres apotek at spørge , hvad de anbefaler . De kan disponere over brugte sprøjter for dig som en del af deres tjenester , og dette kan være en farbar vej for dig .
4 .
Hvis det er lovligt i dit område , kan du afhænde brugte sprøjter i papirkurven , hvis du bruger den rigtige metode , der er beskrevet nedenfor . Men du behøver at tage alle forholdsregler for at beskytte de mennesker, der kan komme i kontakt med din kasserede nåle ! Dette er en sand sundhedsfare, og du skal sætte dig selv i deres sted-. bare at gå på arbejde , gør deres job , bør ikke kræve dem at være i fare for at føle den jab fra din kasserede sprøjten
. 5

Sådan rigtigt forberede din brugte sprøjter : Gem punkterfri beholdere , som blegemiddel flasker eller plast mælk containere. Vask dem ud og sørg for at de er ubeskadiget , og at låget passer korrekt .
6
Valgfrit trin: . Tag en almindelig lyserød viskelæder og skær den i 1/2-inch stykker . MEGET Sæt forsigtigt den skarpe ende af hver pind ind i viskelæderet . Kun gøre dette, hvis du er sikker på du vil ikke ved et uheld holde dig selv !
7 .
Drop den brugte kanyle i beholderen og luk den op . Du kan disponere over flere brugte sprøjter på en gang på denne måde . Når du har et par , skal du placere beholderen i skrald .

8 .
Igen , sørg for at det er endnu lovligt at placere brugte sprøjter i papirkurven i dit område . Også i nogle steder , hvis du er en Identificerede stofbruger ( IDU ) kan det være ulovligt at have brugt sprøjter i din besiddelse på alle .
9 .
frem for alt være forsigtig, når du håndterer brugte sprøjter
10

oplysninger fra stat , besøge ! .
http://www. safeneedledisposal. org/resslaws. html

Tips og advarsler


 • Vær MEGET forsigtig når du håndterer spidse eller skarpe genstande ikke at holde dig selv !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.