hvordan man kan bekæmpe svamp

Selv om svampen er en integreret del af den kreds af livet , fordi det hjælper organisk stof nedbrydes , svamp i luften og på den menneskelige krop, kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer. Ifølge Environmental Protection Agency ( EPA ) , indånding mikroskopiske sporer af svampen kan fremkalde et astmaanfald . De samme sporer , der svæver gennem luften kan komme i land på din hud og forårsage infektioner , siger Merck Manualer

Du skal bruge: .
affugtere
Fans .

Undgå Svamp i Air


1 .

Steer klart af de store bunker af blade , der indsamler i værfter i løbet af efteråret , da disse pæle er den perfekte grobund for svampe , ifølge din astma behandling hjemmeside .
2 .
slippe af med overskydende fugt ved hjælp af en affugter i de områder af dit hjem , der har fugtig luft , såsom vaskerum eller kælder . Wanda Eubank og Betty Feather fra University of Missouri sige skimmel, en type svamp , trives i fugtige omgivelser .
3 .
cirkulere luften ved at åbne vinduer og kører fans til at holde luften bliver for fugtig og bliver gæstfri for svamp .

Undgå Svamp på huden


1 .
Læg ikke på fugtigt tøj eller sko som svampesporer i luften drages til dem .
2 .
Undgå at dele ting , der kommer i regelmæssig kontakt med huden , såsom håndklæder , fordi Bupa 's Health Information Team advarer om, at den anden person kunne dele deres svampeinfektion med dig .


3 .
Må ikke gå rundt barfodet fordi svampen har tendens til at slå sig ned på gulve og tæpper , siger den amerikanske Osteopatisk College of Dermatology .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.