hvordan man kan undgå den sæsonbetingede influenza

" The Flu ", eller mere formelt " Influenza ", er en alvorlig smitsom sygdom , fordi der 200. 000 mennesker er indlagt hvert år i USA alene . Den nylige trussel om H1N1 ( svineinfluenza ) gør vigtigheden af at beskytte dig selv mod sygdommen er større end nogensinde . Følg nedenstående trin for både at øge dine chancer for at undgå sygdommen helt og for at øge kroppens evne til at bekæmpe sygdommen i tilfælde af, at din fangst influenza

Du skal bruge:
En internetforbindelse .
.
Villighed til at ændre dine vaner .
.


1 .
Beslut dig for at få vaccineret .
Hvorfor får en vaccine i første omgang ? Det er rigtigt, at din krop naturligt opbygger en immunitet over for en sygdom som influenza , men denne naturlige forsvar kan tage dage , hvis ikke uger . En vaccine virker ved at opbygge dit forsvar i god tid , så din krop kan afværge influenza partikler før de kan producere symptomer . For nogle sygdomme ( især skoldkopper ) immunitet kan holde i mange år , men
fordi sæsonbestemt influenza -virus muterer fra år til år , vil sidste års antistoffer ikke beskytte dig fra dette års influenza .
Det er bedst at betale det sikkert med en vaccine . Måske vil du ikke komme i kontakt med influenza ( usandsynligt) , men risikoen for, at FLU langt opvejer omkostningerne af en vaccine . Deres beslutning om at spille det sikkert med en vaccine er bedre både for dig og for dit samfund .
Hvad rygter om farerne ved vacciner ? Rygter hold , at øget immuniteter fra vacciner giver virus mutere til en stærkere virus . Mens dette kan arbejde i science fiction , er der ingen dokumenterede tilfælde af denne form for mutation , der forekommer på grund af den virkelige verden vacciner . Influenza vil mutere om din immunitet fra vaccinen eller fra naturlige udviklede antistoffer , det er , hvordan sygdommen overlever . Afkald en vaccine vil ikke løse nogen problemer .
2 .
Find en gratis eller billig vaccine .
modsætning til rygter , er legitime influenzavacciner , der tilbydes GRATIS på mange steder på landsplan. Det kan tage to eller tre Google-søgninger for at finde en gratis skud , men de fem minutter søgningen er værd beskyttelse mod influenza . Afhængig af hvor du bor , kan du have det bedste held at kontakte følgende organisationer for influenzavacciner :
-lægens kontor
-dit forsikringsselskab
-din arbejdsplads

-din skole
-din by 's afdeling for folkesundhed
-et lokalt hospital
En af disse organisationer er næsten garanteret at tilbyde gratis vaccinationer . Hvorfor ? For hvis du er sund , at sygdommen er mindre sandsynligt, at sprede sig til andre i dit lokalsamfund . Offentligheden er naturligvis interesseret i dit helbred og velbefindende .
Hvis ingen af de ovennævnte organisationer tilbyder en gratis vaccine , kan du overveje at google " sæsonbestemt influenza vaccination i ___ ", og skriv navnet på din by i den tomme .
Hvis det ved en vis chance du stadig ikke kan finde en gratis vaccine , kan du stadig overveje at betale den faste gebyr på $ 5-10 for et skud . Hvis du får influenza , vil du fortryde ikke at betale for vaccinen . Ikke alene er den influenza smertefulde og generende , det er også dyrt , når du finder omkostningerne ved symptom behandling .
3 .
Pas på dig selv .
Uanset om din bliver vaccineret ( og du bør virkelig ) , er det vigtigt at tage daglige forebyggende indsats mod influenza . Vacciner er ikke 100 % effektiv , og hverken er følgende tips , men optrådte sammen instruktionerne i denne artikel kan reducere dine chancer for at blive ramt af influenzaen
nogle enkle tiltag : .
-Vask dine hænder med sæbe og vand før og efter brug af toilettet , og før madlavning eller spiser .
-Undgå at røre dit ansigt , især øjnene . Influenza sender let gennem fugtig membraner som dem i dine øjne , næse og mund
-. undgå, at folk med influenza . Hvis du bor med en influenza patient , gør hvad du kan ( forberede hans /hendes mad , osv. ) for at holde ham /hende væk fra fællesrum og køkken . Hvis det er nødvendigt bære en maske
-. undgå store menneskemængder i det offentlige . Overvej en flok på 100 mennesker . Mindst ¨¦n og så mange som ti af dem har influenza .
Hvis noget af ovenstående ulejligheden din daglige rutine , bør du overveje at ændre dine vaner af hensyn til dit helbred . Igen ulemper i forbindelse med faktisk at tilegne sig den influenza er langt større end ulemperne ved at undgå det . Bare gør det math .
4 .
Få dine vitaminer .
Hvis du ikke allerede , bør du begynde at spise den daglige anbefalede værdi af frugt og grøntsager . For en gennemsnitlig voksen , betyder det omkring tre portioner frugt og grønt om dagen .
Kan du ikke lide grønne ting ? Multivitaminer er en anden mulighed . Sundhed eksperter peger på, at naturlige kilder til vitaminer er mere befordrende for absorption af vitaminer end er kunstige kosttilskud , men piller er bedre end ingen vitaminer overhovedet .

5 .
Hvis du får influenza , kan du bekæmpe det !
Først og vigtigst af alt, fortsætter med at følge ovenstående trin , hvis du erhverver influenza . Forblive rene , få dine vitaminer og få masser af søvn . Gør andre en tjeneste og fortsætte med at holde sig væk fra offentlige menneskemængden .
Du kan også overveje at købe antivirale lægemidler . Selvom din krop bliver nødt til at dræbe virus på sin egen , kan antivirale begrænse den hastighed , hvormed virussen gengiver i dig , at give dit immunforsvar overhånd . Antivirale lægemidler er til rådighed på alle kiosker .

gode råd og advarsler


 • Hvis du eller nogen du kender , er enten meget ung eller meget gammel , lever op til disse instruktioner er mere vigtigt , at nogensinde . Traditionelt sygdoms-targets immunsystem mennesker i ekstrem alder .
 • Jeg kan ikke holdes ansvarlig for konsekvenserne af følgende handlinger er foreskrevet i disse instruktioner . Hvis du er i tvivl om , hvordan du forkæle dig selv med nogen, du kender , så kontakt en sundhedsmæssig tjenestemand . Svar på spørgsmål er altid gratis.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.