kommercielle anvendelser for forzinkning

Zink , som har en karakteristisk blålig-hvid farve og en strålende glans , er en af de mest flittigt brugt metaller i overfladebehandling branchen . Hvad gør det særligt populære kommercielt er dens effektivitet og økonomisk overkommelighed som en form for plating . Forzinkning er også færdig i kombination med andre metaller såsom nikkel , kobolt og tin . Forzinkning er mest udbredte kommercielt til galvanisering jern og stål , men det er også bruges til at beskytte færdige produkter, der spænder fra stålkonstruktionen til bygninger og broer til møtrikker, bolte , skruer , bånd , plader , wirer og rør .

galvanisering


forzinkning giver en blød og anti-ætsende , der dækker omkring substrat , som forhindrer iltning af substrat ( metal , der skal bevogtes ) ved at danne en beskyttende anti-korrosive barriere . I modsætning til andre metal- plating teknikker , det skjolde objektet ved at fungere som et slidlag , der forlænger levetiden af de underliggende metal .

Biler


forzinkning teknologi er blevet brugt i bilindustrien til år i Japan , Europa og USA . Bilindustrien anvender zink-nikkel belægninger for de fleste af sine produkter . De belagte slutprodukter anvendes i personbiler og varevogne servostyring komponenter , air conditioning , hydrauliske bremsekomponenter og generelt for de fleste under -the-hood komponenter .

Elektrisk Transmission


Mange forzinkning processer været flittigt brugt til tunge elektriske transmission komponenter. Metaldele eller konstruktioner , der anvendes i tekniske produkter eller med henblik på at give forbindelserne og forankring er ideelle kandidater til forzinkning . Gode eksempler på sådanne tilfælde vil være møtrikker og bolte, skibsankre eller klamper , eller for den sags skyld , noget metal inventar , der tilbringer størstedelen af deres produktive liv på landevejene eller det åbne hav . Forzinkning om sådanne objekter giver ekstra beskyttelse ved at give en meget modstandsdygtig anti-ætsende film , og dermed øge sin levetid . En anden populær brug af forzinkning er i coax kabel-tv- stik , som er samlet inden for aluminium spuling . Disse stik bruges indendørs og udendørs . Alkaline zink-fornikling bruges her er også en mere miljøvenlige erstatning .

Fasteners


Fasteners er et andet produkt som i høj grad afhænger af plating . Traditionelt har cadmium været anvendt til galvanisering , men det er ikke miljøvenlig og dets anti-korrosionsegenskaber nedbryde , når det udsættes for varme . Det har derfor afløst af forzinkning som en langt bedre løsning . Plating skruer i zink-fornikling er derfor nu en hurtigt voksende industri.

Forsvar

Zink plettering findes også i fremstilling af tanks og pansrede mandskabsvogne , med yderligere forskning i gang på dette område , således at finde nye veje i sin ansøgning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.