senior koldt vejr sikkerhedsanvisninger

Ældre borgere er særligt udsatte for farerne ved koldt vejr . Gør det til en praksis for at hjælpe familie , venner og naboer, som har brug for særlig opmærksomhed og hjælp under kolde og farlige vejr . Hjælp seniorer sørge for at deres hjem er sikkert . Lad dem vide, at de ikke er alene . Med den rette opmærksomhed , kan ældre borgere bor , gå og køre sikkert gennem det værste , der vinteren bringer

Opvarmning


Pensionister skal kontrollere, at varmen kilder i deres hjem er sikre og i god stand . Besøger Angels anbefaler kontrol ovne , isolering og luftfiltre før koldt vejr sætter ind Jim Miller , redaktør af Savvy Senior magasin , anbefaler kontrol batterier i røg og kulilte detektorer . Miller rådgiver forsigtig brug af pejse , brændeovne og rumopvarmning .

Kontakt


Venner og familie skal arrangere at opholde sig i regelmæssig kontakt med deres senior kære hele den kolde årstid . Optrappe kontakt under særligt kolde vejr og vinterens storme .

Supplies


Hjælp seniorer forberede ved at gemme mad i tilfælde af , at rejsen bliver farlige . Forbered strømudfald med alternative energikilder , såsom arbejder lommelygter . Besøger Angels foreslår at give en mobiltelefon og oplader til brug i nødsituationer og for kontakt med andre .

Navigation


Walking og kørsel i hårdt vejr kan være farligt for ældre borgere . Specielle komponenter kan gøre sko gribe fat isnende fortove , mens dørmåtter hjælp absorbere is , sne og vand . Seniorer, der stadig kører bør få deres biler vedligeholdt i forvejen kolde vejr og storme . Hvis det er muligt , sørge for at køre din senior elskede , når hun har brug for at løbe ærinder i dårligt vejr .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.