skovbrug afdeling tilskud til brandvæsenet

En række finansieringskilder eksisterer for at hjælpe brandvæsenet at betale for eller købe udstyr , køretøjer , uddannelse og beskyttelsesudstyr . Flere programmer administreres via Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) , en del af det amerikanske Department of Homeland Security ( DHS ) , og andre er forvaltes af US Forest Service .

Bistand til Brandmænd Tilskud ( AFG )


Dette program midler brandslukning og beredskab behov brandvæsenet og lægevagt organisationer . AFG tilskud fond udstyr , beskyttelsesudstyr , brandmand uddannelse og udrykningskøretøjer . Specialitet adgang køretøjer såsom både , ATV'er og snescootere er ikke støtteberettigede . AFG -programmet vil ikke finansiere brandmand holdninger . Ansøgninger om tilskud kan indgives online via firegrantsupport. com og er sendt til panelet anmeldelser .

Staffing for tilstrækkelig Brand-og Emergency Response ( SIKRERE ) Tilskud


Det SIKRERE program direkte midler brandvæsenet og frivillige organisationer til at bidrage til at øge antallet i frontlinjen brandfolk i lokalsamfund . Safer Programmet øger muligheden for en brandvæsenet at efterkomme NFPA og OSHA standarder . SIKRERE 's " Leje af brandmænd aktivitet " vil yde tilskud direkte til brandvæsenet for at styrke personale numre , og " rekruttering og fastholdelse af frivillige brandmænd aktivitet " øger antallet af uddannet og certificeret brandmænd for beredskab inden for afdelingens geografiske reaktion område .

brandbekæmpelse og sikkerhed ( FP S ) Tilskud


Dette program er en del af Bistand til Brandmænd Tilskud ( AFG ) gennem FEMA og støtter projekter for at øge offentlighedens og brandmand sikkerhed . FP S yder mål højrisiko- populationer for at undgå dødsfald og reducere skader . Støtteberettigede anvendelse af midler blev udvidet i 2005 til at omfatte Brandmand Sikkerhed Forskning og udvikling . Ansøgninger kan indgives online på firegrantsupport. com og detaljerede oplysninger er online via usfa. fema. gov og grants. gov hjemmeside . Den automatiserede ansøgningssystemet indeholder hjælp skærme og drop -down menuer til bistand i forbindelse med anvendelsen .

Volunteer Fire Assistance Program ( VFA)


Tidligere kaldet de landbosamfundet Fire Protection ( RCFP ) Program , VFA finansiering giver føderale finansielle, tekniske , og anden bistand til at oplyse skovbrugere for brandvæsenet i landdistrikter og landbosamfund . Det VFA Programmet fokuserer på brand undertrykkelse , og finansiering stammer fra US Forest Service . Den VFA tilskud betale for brand udstyr, uddannelse og undervisningsmaterialer . Tilskud tildeles på en 50/50 finansiering kamp , og de fleste tilskud er $ 5. 000 eller mindre . Kontakt din tilstand skovfoged for detaljer .

Federal Overskydende Personlige ejendele ( FEPP )

Dette program giver US Forest Service ejendom , såsom brandbiler , som er lånt til at oplyse skovbrugere for wildland og landdistrikter brand undertrykkelse. Ejendommen blev erhvervet fra Department of Defense og lånt ud til staten samarbejdspartnere . Stat skovbrugere fastslå retten med samtykke fra Forest Service , og ejendommen er placeret hos de lokale afdelinger for at forbedre deres brand -programmer.

Godtgørelse til brandslukning på Federal Property

af 1974 føderale brandbekæmpelse og Control Act tilladt refusion af midler til brandvæsenet at bekæmpe ilden på føderalt lander . Brandslukning omkostninger ud over normale driftsomkostninger kan refunderes , når en afdeling har gjort et krav til den amerikanske Fire Administration ( USFA ) . Påstande er gennemgået for overholdelsen af de kriterier , og godtgørelse udbetales af U. S Treasury . Kontakt USFA for detaljer .

FireRescue1 's Fire Grants

Den online kilde på firerescue1. com/grants indeholder en database med tilskud kilder , nyheder , tips og ressourcer til at finde og sikre rådighed tilskud .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.